Novi #wedding trendovi za koje bi trebalo da znaš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

1/2

Polako se približavamo septembru, onom delu godine kada smo ni tamo ni ovamo – leto se još uvek nije zvanično završilo ali ipak mu jeste došao kraj, a jesen još uvek nije zvanično počela iako znamo da je tu iza ćoška. Ovaj raskorak nas nekako zbunjuje – da li nastaviti sa letnjim trendovima ili pak početi da pratimo jesenje? Pa, iako volimo leto i ne želimo da se od njega odvajamo kakvo god da je bilo ove godine, moramo da priznamo da nas jesenji trendovi trenutno jako privlače, toliko da želimo da ih isprobamo – odmah!

Roze senka

Krenimo od roze senke! Doživela je ogroman uspeh na brojnim nedeljama mode koje su održane do sada, a beauty eksperti su “presudili” – roze senka je IN i biće jedan od vodećih makeup trendova za predstojeću sezonu jesen/zima. Kod roze senke je važno da odabereš pravu nijansu, u odnosu na ten možda će ti bolje stajati svetlija nijansa nego tamnija, odluči sama, kao i to da područje oko očiju perfektno doteraš korektorom. Roze senka se nikako ne slaže uz podočnjake!

“Srednjoškolski” aksesoari za kosu

Aksesoari za kosu gotovo uvek privlače pažnju na modnim revijama, naročito kada su neočekivani! Do sada smo viđali prelepe zlatne šnale ili ukrase od cveća, ali sada je Alexander Wang rešio da nas iznenadi i u modu vrati plastične šnale koje smo nosile u srednjoj, ako ne čak i u osnovnoj školi! Da se razumemo, nije obvezno da ispratiš ovaj trend javno, ali sada makar znaš da si IN kada se u pidžami šetaš po kući sa ovakvom frizurom!

View this post on Instagram

Keep it together #WANGINC

A post shared by alexanderwang (@alexanderwangny) on

Editors choice