Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/2

Polako se približavamo septembru, onom delu godine kada smo ni tamo ni ovamo – leto se još uvek nije zvanično završilo ali ipak mu jeste došao kraj, a jesen još uvek nije zvanično počela iako znamo da je tu iza ćoška. Ovaj raskorak nas nekako zbunjuje – da li nastaviti sa letnjim trendovima ili pak početi da pratimo jesenje? Pa, iako volimo leto i ne želimo da se od njega odvajamo kakvo god da je bilo ove godine, moramo da priznamo da nas jesenji trendovi trenutno jako privlače, toliko da želimo da ih isprobamo – odmah!

Roze senka

Krenimo od roze senke! Doživela je ogroman uspeh na brojnim nedeljama mode koje su održane do sada, a beauty eksperti su “presudili” – roze senka je IN i biće jedan od vodećih makeup trendova za predstojeću sezonu jesen/zima. Kod roze senke je važno da odabereš pravu nijansu, u odnosu na ten možda će ti bolje stajati svetlija nijansa nego tamnija, odluči sama, kao i to da područje oko očiju perfektno doteraš korektorom. Roze senka se nikako ne slaže uz podočnjake!

“Srednjoškolski” aksesoari za kosu

Aksesoari za kosu gotovo uvek privlače pažnju na modnim revijama, naročito kada su neočekivani! Do sada smo viđali prelepe zlatne šnale ili ukrase od cveća, ali sada je Alexander Wang rešio da nas iznenadi i u modu vrati plastične šnale koje smo nosile u srednjoj, ako ne čak i u osnovnoj školi! Da se razumemo, nije obvezno da ispratiš ovaj trend javno, ali sada makar znaš da si IN kada se u pidžami šetaš po kući sa ovakvom frizurom!

View this post on Instagram

Keep it together #WANGINC

A post shared by alexanderwang (@alexanderwangny) on

Editors choice