Nedelja mode u Njujorku već uveliko traje, te smo do sada imali prilike da vidimo najnovije prolećne kolekcije velikih svetskih kreatora. Međutim, osim modnih trendova koji će biti aktuelni tokom naredne sezone, na ovoj Nedelji mode imali smo prilike da vidimo i najnovije beauty trendove, koji će sigurno biti kopirani u narednom periodu.

Od predivnih frizura, preko upečatljive šminke, do trendi manikira, pogledajte koji su beauty trendovi obeležili ovogodišnju njujoršku Nedelju mode.

Upečatljivi “mačiji pogled” i kosa podignuta u rep, koji je podeljen na dva dela, obeležili su izgled manekenki na reviji brenda Cushnie et Ochs.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku cushnie et ochs Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Manekenke na reviji Marise Veb imale su upečatljiv izgled zahvaljujući smokey eyes efektu i neurednim pletenicama akcentovanim srebrnim pramenovima.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku marissa webb Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Reviju brenda Christian Siriano obeležile su glamurozne frizure manekenki i njihov potpuno prirodan izgled.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku christian siriano Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Modeli koji su radili reviju Rebeke Minkof imali su pomalo razbarešenu kosu sa razdeljkom na stranu i diskretnu, ali dovoljno efektnu šminku.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku rebecca minkoff Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Oči istaknute tamnijom senkom i uglađene pletenice obeležile su izgled manekenki na reviji brenda Tome.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku tome Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Prolećna kolekcija Diane von Furstenberg inspirisana je Francuskom rivijerom i stilom modnih ikona poput Brižit Bardo, pa zato ne čudi što su manekenke na ovoj reviji izgledale poput lepotica iz pedesetih i šezdesetih godina, sa seksi razbarušenom kosom i upečatljivim smokey eyes efektom.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku diane von furstenberg Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Na reviji brenda Nanette Lepore, sva pažnja je, osim ka modelima, bila usmerena i na upečatljiv pogled manekenki, koji se ogledao u istaknutim trepavicama i očima uokvirenim ajlajnerom. Ostatak šminke bio je minimalan, dok je sa bojom ajlajnera bila uklopljena boja noktiju manekenki.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku nanette lepore Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Brend Desigual prepoznatljiv je po raznobojnim i veselim odevnim komadima, pa zato ne čudi što su manekenke na njihovoj reviji nosile veličanstvene cvetne krune, uz, naravno, zanimljiv manikir.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku desigual Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Brend BCBG odlučio se za boho, prirodan i svež izgled njihovih manekenki, koji se ogleda kroz istaknute guste obrve i oči našminkane senkom boje čokolade.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku bcbg Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Manekenke koje su učestvovale na reviji brenda Suno nosile su veličanstvene i veoma upečatljive pletenice, koje su predstavljale savršen kontrast odevnim kombinacijama iz prolećne kolekcije ovog brenda.

beauty trendovi sa nedelje mode u njujorku suno Ideal lepote sa Nedelje mode u Njujorku

Izvor fotografija: stylebistro.com, harpersbazaar.com

Jasna Đorđević

Comments