Zato su stručnjaci kompanije Beiersdorf kreirali savršeni dezodorans za svaku boju – NIVEA Black & White Invisible dezodorans. Ne ostavlja žute tragove na beloj odeći, kao ni bele tragove na crnoj odeći. Pored toga možete biti potpuno bezbrižni i kada nosite odevnu kombinaciju bilo koje druge boje jer NIVEA Black & White Invisible dezodorans u potpunosti štiti i odeću u boji. Naime NIVEA istraživački tim je pronašao efikasan način da zaustavi prodiranje aluminijumskih soli u tekstilna vlakna i na taj način spreči pojavu neugodnih fleka na odeći. Uz ovu tehnologiju koja štiti boje, nema boljeg mirisnog saveznika za sve one koji žele da im garderober uvek bude obojen bojama koje ih inspirišu.

NIVEA Black & White Invisible Clear dezodorans

Ne ostavlja bele tragove na koži ili odeći. Pomaže u sprečavanju nagomilavanja žutih fleka na svetloj odeći, a ne ostavlja ni bele tragove na tamnoj tkanini. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. Ima osvežavajući miris elegantnih cvetnih nota.

nivea invisible Idealan dezodorans za svaku odevnu kombinaciju

NIVEA Black & White Invisible Pure dezodorans

Ne ostavlja bele tragove na koži ili odeći. Pomaže u sprečavanju nagomilavanja žutih fleka na svetloj odeći, a ne ostavlja ni bele tragove na tamnoj tkanini. Pruža blagu i nevidljivu 48h zaštitu od znojenja. Bez alkohola i veštačkih boja. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži. Ima nežan miris sa negujućim notama.

 

Comments