Sve prilike sa kojima se susrećemo u toku dana, bilo da je reč o onim ležernim, strogo poslovnim ili svečanim, zahtevaju da se doteramo najbolje što možemo, a osim savršenog stajlinga i frizure, bitna stavka na našoj listi svakako je i makeup. Znamo koliko je opterećujuće da uvek izgledate najbolje moguće te smo zato odlučili da vam olakšamo svakodnevno doterivanje i predložimo vam “provereni” look sa kojim ćete izgledati odlično u svakoj prilici. A evo i koji proizvodi su vam potrebni za to.

Posao

Prilika broj jedan: posao. Najpre, kako biste sakrile tragove umora, ranog buđenja ili neprospavane noći, jako je važno koji puder ćete odabrati. AVON DUGOTRAJNI TEČNI PUDER obezbediće vam blistav i postojan ten, a osim toga ovaj puder hidrira, upija višak masnoće i zahvaljujući Comfort Wear kompleksu čini da vaš ten duže ostane besprekoran. Čak i da ostanete duže na poslu ili vas iznenadi neplanirani poslovni sastanak, znajte da ćete izgledati odlično čak i tada, jer je postojanost ovog pudera i do 18 sati!

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 09 26 1 Idealan makeup za sve prilike

Sastanak

Ukoliko vas odmah posle posla očekuje sastanak, ne brinite! Puder je i dalje “na mestu” pa je vašem makeup-u potrebno samo malo dorade u vidu AVON DUGOTRAJNOG RUŽA ZA USNEU situacijama kao što je sastanak, potrebno nam je malo dodatnog samopouzdanja, a sa nekom od sjajnih nijansi ovih ruževa bićete sigurne u sebe i osećaćete se privlačno tokom cele večeri. Vaše usne će dobiti odvažnu i dugotrajnu boju, savršenu mekoću i hidriranost, a osim toga karmin se neće razmazati satima. I, za sjajnu završnicu vašeg izgleda, AVON GEL SHINE LAK ZA NOKTE u crvenoj nijansi – probudiće u vama pravu zavodnicu! Sa ovim lakom, vaši nokti će izgledati kao da ste upravo došle sa manikira – sjajni, glatki, sa intenzivnom bojom nakon samo jednog nanošenja. 

Wannabe Sve za lepotu Instagram 1080x1080 2016 09 26 5 Idealan makeup za sve prilike
Comments