Svakako da horoskopski znak ima uticaja na tvoju ličnost, ponašanje, stav pa i odabir partnera. Ne ponaša se svaki znak u vezi isto niti mu odgovara isti partner. Neki znaci su lojalni, vaterni i strasni, dok drugima gode osobe koje su mirne, tihe i povučene. Danas ćeš saznati partner rođen u kom horoskopskom znaku odgovara tvom znaku i kakav personaliti treba da krasi idealnog partnera prema zodijaku.

Ovan

Ako si rođena u ovom znaku ti ćeš se najbolje i slagati sa muškarcem koji je rođen u znaku Ovana. Dve tvrdoglave osobe odlično se slažu jer uostalom ko bi trpeo često negodovanje i imao razumevanja osim ako nije i on sam Ovan u horoskopu. Jiš jedan dobar meč bio bi muškarac koji je Blizanac.

Bik

Bik i Rak su najidealnija kombinacija. Oni su lojalni, brižni i lako se zaljubljuju. Kada se nađu zajedno, to je velika ljubav kao na filmu.

moda Idealan partner prema tvom horoskopskom znaku

Blizanci

Za Blizance je dobro da započnu vezu sa nekim ko je Ovan u horoskopu. Oba znaka su veoma nezavisna po prirodi, ali umeju da budu i veoma entuzijastični.

Rak

Kao što smo napomenuli, tebi najviše odgovara osoba rođena u znaku Bika. Iako Bikovi umeju da budu naporni i lenji, Rakova lojalnost, vernost i srdačnost uvek će Bika razoružati i predataće se.

Comments