Vichy je otkrio kako je za postizanje idealne kože potrebno preoblikovati njen kvalitet pa je upravo iz tog razloga stvorio liniju Idéalia za negu kože sa prvim znakovima starenja: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten. Novo istraživanje pokazuje kako je 7 od 10 žena otkrilo tajnu svoje idealne kože uz prvu Vichy negu za vidljivu transformaciju kože.* Ove jeseni otkrijte Idéalia efikasnost u apotekama – Uz odabrani Idéalia proizvod poklanjamo Vam 8 uzoraka Idéalia Life Seruma za transformaciju kvaliteta kože za samo 8 dana i kozmetičku torbicu. **

Sa Vichy linijom Idéalia, idealna koža više nije san

Za postizanje idealne kože potrebno je preoblikovati njen kvalitet. Transformacija boje tena, površine i blistavosti su tri ključne dimenzije za postizanje idealnog kvaliteta kože. Upravo su iz tog razloga Laboratorije Vichy osmislile liniju Idealia za kompletnu transformaciju kože sa prvim znakovima starenja: pojava prvih bora, neujednačenost tena, manjak blistavosti i umoran izgled kože. Idealia nega sadrži aktivan sastojak zaslužan za poboljšanje kvaliteta kože, kombuhu, koja je poznata po svojim tonificirajućim i antioksidativnim svojstvima, a na kožu deluje sloj po sloj. Linija takođe obuhvata Idealia Pro negu za korekciju pigmentacijskih fleka, Idealia BB kremu, Idealia Oči i Idealia Life Serum – prvi idealizator kože dorastao izazovima svakodnevnog života. 2014. godine Vichy predstavlja novo istraživanje: 7 od 10 žena otkrilo je svoju idealnu kožu uz prvu Vichy negu za vidljivu transformaciju kože.*

*test potrošača 120 žena

** Promocija je dostupna u ovlašćenim Vichy apotekama i traje do isteka zaliha

Idéalia nega za glatku površinu zdravog sjaja

Idealia nega za glatku kožu zdravog sjaja omogućava transformaciju kvaliteta kože: ujednačen ten, glatku površinu kože i ublažene bore. Kombuha – čajni koncentrat, objedinjuje jedinstvenu kombinaciju aktivnih sastojaka koji obnavljaju kožu sloj po sloj i tako utiče na postizanje idealnog kvaliteta i površine kože. Dobija se pomoću postupka biotehnološke fermentacije čaja što garantuje prirodnu koncentraciju aktivnih materija u najčistijem obliku. Sloj po sloj, kombuha deluje duboko ispod površine kože i utiče na pigmentnu i kapilarnu homogenost, površinu kože i bore. Nega je dostupna u dve teksture za normalnu do mešovitu i suvu kožu: bogatstvo kreme sa lakoćom gela za osećaj svežine sadrži termalnu vodu Vichy koja umiruje i jača kožu. Nega je bledoružičaste boje sa jedva vidljivim sedefom za trenutni zdravi sjaj. Proizvod je prikladan za osetljivu kožu, hipoalergen je i ne sadrži parabene.

unnamed 2 Idéalia: Prva Vichy linija za vidljivu transformaciju kvaliteta kože

Idéalia serum za 8 vidljivih promena kvaliteta kože u 8 dana

Idéalia Life Serum je prvi Vichy serum koji za samo 8 dana vidljivo transformiše 8 pokazatelja kvaliteta kože:

– sužene pore

– uglačana površina kože

– obnovljen blistav ten

– ublaženi znakovi umora

– odmorne crte lica

– sjaj pod kontrolom

– uklonjene pigmentacijske fleke

– mekana koža

Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka [LR2412+LHA] poništava uticaj načina života na parametre kvaliteta kože: derivat jasmonske kiseline nazvan LR2412 je anti-age molekula nadahnuta prirodnim procesima obnove jasmina koji na agresije odgovara lučenjem. LR2412 ubrzava obnovu epidermisa i poboljšava prirodni obrambeni mehanizam kože. Po prvi put LR2412 je spojen sa LHA, derivatom salicilne kiseline koji podstiče ćelijsku obnovu umorne kože. Takođe smanjuje i pigmentne nedostatke na površini zahvaljujući efektu pilinga. I konačno, poboljšava kvalitet tena povećanjem refleksije svetlosti sa površine kože. Ovaj spoj aktivnih sastojaka deluje na sve parametre kvaliteta kože i kožu čini idealnom.

Idéalia rutina na poklon

Ove jeseni Vichy predstavlja posebnu promociju u ovlašćenim partner apotekama: uz kupovinu odabranog Idéalia proizvoda Vichy poklanja ekskluzivnu kozmetičku torbicu sa 8 uzoraka Idéalia Life Seruma za transformaciju kvaliteta kože u 8 dana, uzorke Idéalia dnevne nege i Idéalia Oči. Ponuda traje do isteka zaliha.

Comments