Vichy je otkrio da je za postizanje idealne kože potrebno preoblikovati njen kvalitet. Upravo iz tog razloga su laboratorije Vichy kreirale liniju Idealia za negu kože sa prvim znakovima starenja: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten. Vichy 2014. godine nastavlja revoluciju u transformaciji kvaliteta kože i predstavlja Idealia Oči – prvu Vichy negu za otkrivanje idealnog područja oko očiju koja transformiše kvalitet i boju kože, osvetljava tamna područja i ublažava izgled linija na području oko očiju. Idealna koža više nije san – od sada i za područje oko očiju!

Idealia range 1 Idealna koža više nije san

Sa Vichy linijom Idealia, idealna koža više nije san

Vichy je otkrio da je za postizanje idealne kože potrebno preoblikovati njen kvalitet: transformacija boje tena, površine i blistavosti su tri ključne dimenzije za postizanje idealnog kvaliteta kože. Upravo iz tog razloga su laboratorije Vichy kreirale liniju Idealia za kompletnu transformaciju kože sa prvim znakovima starenja: pojava prvih bora, neujednačenost tena, manjak blistavosti i umoran izgled kože. Idealia nega sadrži aktivan sastojak zaslužan za poboljšanje kvaliteta kože: Kombuhu koja je poznata po svojim tonificirajućim i antioksidativnim svojstvima i dejstvu na kožu sloj po sloj. Linija takođe obuhvata Idealia Pro negu za korekciju pigmentacijskih fleka, Idealia BB kremu i Idealia Life Serum – prvi idealizator kože dorastao izazovima svakodnevnog života. Godine 2014. Vichy po prvi put primenjuje svoje znanje o idealnoj koži na područje oko očiju i predstavlja Idealia proizvod za otkrivanje idealnog pogleda bez znakova umora: Idealia Oči.

Zašto je Idealia Oči idealan izbor za negu područja oko očiju? Podočnjaci, linije koje naglašavaju umoran izgled i osenčena područja su tri glavna neprijatelja idealnog pogleda. Idealia Oči deluje na boju, površinu i sjaj područja oko očiju te poboljšanjem kvaliteta kože pruža odmoran izgled i idealan pogled!

IDEALIA YEUX M 10 copy Idealna koža više nije san

Idealia Oči je nova Vichy nega za otkrivanje idealnog područja oko očiju koja transformiše kvalitet i boju kože, umanjuje vidljivost tamnih podočnjaka, osvetljava tamna područja i ublažava izgled linija na površini kože oko očiju. Prva Vichy nega za postizanje idealnog pogleda sadrži DRM-BRIGHT kompleks, kofein, vitamin B3 i iluminatore za borbu protiv svih neprijatelja područja oko očiju. Idealia Oči u trenutku osvetljava i ublažava izgled tamnih kolutova. Inovativni uglačavajući aplikator pruža osećaj prijatnosti prilikom nanošenja sveže i hidratantne teksture. Proizvod je hipoalergen, prikladan za osetljivu kožu i sadrži termalnu vodu Vichy.

Revolucionarni aplikator

Proizvod sadrži inovativan aplikator čiji je vrh napravljen od izuzetno mekog i fleksibilnog silikona. Aplikator je osmišljen kako bi nežno, poput vrhova prstiju, ravnomerno negovao osetljivo područje oko očiju. Materijal aplikatora poštuje posebne potrebe tanke kože oko očiju i osigurava savršeno doziranje nege potrebne za otkrivanje idealnog pogleda!

Idealia dnevna oci 1 Idealna koža više nije san

Stručna aplikacija za postizanje idealnog efekta

1. Pritisnite kraj tube kako bi izašla mala količina proizvoda.

2. Koristite aplikator kako biste naneli negu na celo područje ispod očiju, od unutrašnje prema spoljašnjoj strani oka.

3. Ravnomerno razmažite proizvod pomoću aplikatora koristeći nežne pokrete (bez ponovnog nanošenja nege).

4. Ukoliko je potrebno, za kraj, pomoću vrhova prstiju utapkajte naneseni proizvod kako bi se što brže upio.

Comments