Danas se nedovoljno razmišlja o negativnom i potencijalno bespovratnom štetnom uticaju koje dnevno UV zračenje može imati na kožu koja je u procesu ozdravljenja. Izlaganje rana i ožiljaka suncu može izazvati trajne posledice, jer oslabljena koža izložena suncu ima tendenciju da potamni i da zadrži pigmentaciju koja može trajati zauvek. Osim štetnog uticaja UV zraka na rane, iritacija i ogrebotina, potrebno je uzeti u obzir i istetoviranu kožu koja takođe predstavlja iritaciju kože. Zbog peckanja i crvenila koja se javljaju nakon tetoviranja, potrebno je istovremeno umiriti nadraženu kožu i zaštiti tetovažu od štetnih UV zraka kako bi se sprečila pojava smeđih i crvenih pigmentnih pega. La Roche-Posay predstavlja letnju rutinu nege nadražene i oslabljene kože u okviru koje se nalazi CICAPLAST Baume B5 SPF 50, optimalno rešenje za nadraženu ili ispucalu kožu, upotpunjeno vrlo visokom UV zaštitom, SPF 50, Lipikar Gel Lavant umirujući gel za svakodnevno umivanje lica i tela koji kožu istovremeno umiruje i štiti, kao i Lipikar Fluide, losion za umirenje i zaštitu kože lica i tela, uz svakodnevnu hidrataciju.

Rutina nege nadražene i oslabljene kože koja je izložena UV zracima

CICAPLAST Baume B5 SPF 50

Priča o tetovaži ne završava se izlaskom iz salona. Sad dolazi na red ono najbitnije – negovati tetovažu od prvog dana. Upravo je Cicaplast SPF 50 potpun tretman koji deluje i kod novih tetovaža, kao i kod onih koje nas prate godinama. Ujedno, reč je o umirujućem balzamu koji pomaže u procesu obnove iziritirane i oslabljene kože, a pomaže i kod sprečavanja pojave pigmentnih tragova zahvaljujući visokoj UV zaštiti SPF 50. Idealan je i za površinske ogrebotine, ožiljke i iritacije.

Lipikar Gel Lavant umirujući gel za svakodnevno umivanje kože sa La Roche-Posay termalnom vodom. Sadrži niacinamid koji pomaže kod smirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite buter i glicerin koji koži pružaju osećaj prijatnosti i obnavljaju lipide, kao i La Roche-Posay termalnu vodu sa umirujućim, omekšavajućim i antioksidacionim svojstvima. Lipikar gel lavant, mekan, kremast, penušav gel delikatnog mirisa, nežno čisti i štiti osetljivu kožu cele porodice, ne iritira oči, ne sadrži paraben ni sapun i ima neutralnu PH vrednost. Pogodan je za vlasište beba i intimno područje.

LRP LipikarGelLavant 200ml Idealna nega za osetljivu kožu

Lipikar Fluide umirujući i zaštitni hidratantni fluid koji se nanosi nakon tuširanja. Deluje kao svakodnevna hidratacija, a sadrži sveobuhvatnu formulu koja uključuje niacinamid koji pomaže kod umirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite buter i glicerin koji obnavljaju lipide i hidriraju kožu i vraćaju joj osećaj prijatnosti, kao i visoku koncentraciju La Roche-Posay termalne vode. Osvežavajuća, lagana, lako razmaziva tekstura Lipikar Fluida omogućava brzo oblačenje odeće nakon nanošenja. Prilagođen je za svakodnevnu negu kože cele porodice, za lice i telo.

LRP Lipikar Fluide Flacon Fluide Hydratant 200ml Idealna nega za osetljivu kožu

Kako biste omogućili svojoj osetljivoj koži potpunu rutinu nege kompanija La Roche-Posay je pripremila paket u kojem uz kupovinu Lipikar Fluide 400 ml, umirujuće zaštitne hidratacije, smirujući gel za tuširanje Gel Lavant 200 ml dobijate na poklon! Spisak apoteka u kojima se može ostvariti promocija nalazi se na ovom linku.

Comments