Pravilna i potpuna nega kože lica izuzetno je važna u zimskom periodu. Jedan od kozmetičkih preparata koji će vam u tome i te kako pomoći upravo su Why maske za negu lica iza kojih stoji Kozmetika Afrodita.

U paleti maski Kozmetike Afrodita možete naći: Karotin regenerativnu masku, 4D Laser masku, Masku za područje oko očiju, SOS umirujuću masku, Masku za ekstremnu hidrataciju i 24h Lifting masku i piling. Na početku je izuzetno važno naglasiti da su sve maske potpuno prirodne, bez parabena, pa ne morate da brinete da li ćete stići da odete do kozmetičara, jer ćete sa njima postići potpuno profesionalan efekat!

Wnnabe Afrodita W670 1 Idealne maske za negu lica u zimskom periodu (VIDEO)

Osnovno pravilo glasi – masku uvek nanosimo na očišćeno lice! Zato je prvi korak blagi piling lica, koji možete uraditi sa 24h Lifting maskom, koja se može koristiti uobičajeno, kao maska, ali i kao piling. Piling nanesite na vlažnu kožu i nežno masirajte minut, dva, a zatim lice isperite mlakom vodom. On će nežno ukloniti odumrle ćelije epiderma i učiniće vašu kožu spremnom za naredni korak.

Budite slobodne da na svaki deo lica nanesete onu masku koja mu je najpotrebnija! Tako na predeo obraza možete naneti Masku za ekstremnu hidrataciju kožeOva maska omogućava intenzivnu negu, pa je, osim na predeo obraza, možete naneti i na ostale suve delove vašeg lica. Izvrsno neguje i na koži ostavlja svilenkast, nežan i prijatan osećaj.

Wnnabe Afrodita W670 3 Idealne maske za negu lica u zimskom periodu (VIDEO)
Comments