Razgovor za posao je svakako prilika za koju treba posebno da se potrudiš i pripremiš unapred. U zavisnosti od toga kakva je sredina kompanije u koju odlaziš, možeš da napraviš uži izbor odgovarajućih odevnih kombinacija. Vrlo je bitno da kroz svoj stil odaješ pozitivan utisak i ukazuješ na posedovanje snalažljivosti i primerenosti. Da bismo ti olakšali i usmerili te na savršene autfite za poslovne intervjue, izdvojili smo devet primera na koje možeš da se ugledaš i ukoliko se odlučiš za neke od njih, budeš sigurna da ćeš slati pravu poruku poslodavcu prilikom prvog susreta!

Doteranost je isplativa

Želiš da pokažeš svoj talenat i moć putem odeće? To je izvodljivo ako je tvoj izbor laskava kožna ili krojena haljina srednje dužine dugih rukava sa vunenim kaputom preko, i poluotvorenim potpeticama koje ističu eleganciju. Ovakvim autfitom odaješ utisak osobe koja zna ko je, sigurna je u sebe i ne srami se da to i pokaže.

stajling 1 Idealne odevne kombinacije kada ideš na intervju za posao

Nikada ne zaboravi kaput

Pobrinućeš se bez sumnje za odgovarajuću, skladnu odeću, ali ako spoljašnja temperatura podrazumeva i nešto preko svega toga, s pažnjom biraj šta ćeš ogrnuti. Ne dozvoli da se jakna ili kaput ne uklapa uz ostatak autfita misleći da ćeš je skinuti kada stigneš i da nije bitno šta si imala. Može da se dogodi da intervju bude negde na otvorenom ili da podrazumeva obilazak zajedno sa pretpostavljenima, pa ćeš u tim situacijama morati da budeš dobro obučena.

stajling 2 Idealne odevne kombinacije kada ideš na intervju za posao

Oslikaj svoju ličnost putem odeće

Ne moraš se striktno pridržavati jednostavnih, klasičnih odevnih kombinacija. Imaš predstavu o tome kako treba da izgledaš i ako si smislila kombinaciju odeće koju imaš, slobodno pokaži svoje umeće. Nije na odmet privlačenje pažnje sopstvenim stilom, ako je on zaista primetan. Bela majica ili bluza dugih rukava (izbegavaj gole ruke) sa suknjom preko kolena ili pantalonama visokog struka su sasvim primeran izbor za ovakvu priliku.

stajling 3 Idealne odevne kombinacije kada ideš na intervju za posao
Comments