Pored toga što je vreme za poklone, praznici znače još nešto: slobodni dan i putovanja. I dok užurbano smišljaš gde ćeš da skočiš barem na produženi vikend, pogledaj ko bi i zašto bio tvoj astrološki on the road blizanac.

Ovan
idealni partneri: Strelac i Blizanci

Strelac i Ovan su savršeni partneri za putovanje zato što su u pitanju dva vatrena znaka, što znači da su sami sebi dovoljni, spontani i entuzijastični. Ovan je kardinalni znak (povezan sa započinjanjem stvari i akcija) dok je Strelac promenljiv (osnovna karakteristika mu je fleksibilnost) . U prevodu, to znači da će Strelac sve da isprati što Ovan započne, jedino što menja put, pravac i planove “u hodu”. Ako si Ovan, koji nema ni jednog Strelca u okruženju (što je malo verovatno) Blizanci mogu da budu dobra zamena, s obzirom na to da su takođe promenljiv znak. Zainteresovani su kao i Ovnovi da iskuse sve i uživaju u spontanosti, što ih čini sjajnim partnerima.

Bik
idealan partner za put: Rak

Bikovi vole komfor, luksuz i dobru hranu, tako da je Rak savršeni saputnik za jednog Bika. Takođe ljubav prema šetanju i prešpartavanju celog grada uzduž i popreko im je zajednička. Takođe, Bikovi se na putu lepo slažu i sa Vagama, zbog ljubavi prema udobnosti na pravom mestu, i zato što oba znaka vole da putuju natenane. Bez žurbe, bez previše primena usput. Vage vole da obilaze galaerije, istorijske muzeje i slično, kao i Bikovi, pa je njihova zajednička energija jako dobra.

Blizancu
idealan partner za put: Vodolija

Blizanci i Vodolija se odlično slažu zato što oba znaka važe za jedne od inteligentnijih u smislu, šta god radili potrebno im je da angažuju um i logiku. Vodolija je fiksni znak, što znači da ima mnogo jasnije ideje, dok su Blizanci prilično opušteni. Oba znaka su zainteresovana za aktivnost i učenje, tako da su sjajni partneri. Dobro se slažu i zato što su istraživačkog duha i uživaju u spontanosti.

Rak
idealan partner za put: Bik

Kao što smo već rekli, Bik i Rak su tim iz snova. Uživaju u luksuzu i opuštenom načini života, pa tako i putovanjima, koja su komforna, skupa i bez stresa. Oba znaka nisu baš tipovi koji spavaju u hostelu i nose džinovski ruksak, već više vole da uživaju, svojim tempom. Lepo se slažu na putovanjima jer vole kulturu i luksuzan život. Rakovi znaju da budu malo promenljivog raspoloženja, ali Vage znaju da to umire i izbalansiraju. Savršen par stvoren za uživanje.

pariz Idealni partner za putovanje prema horoskopu
Comments