Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Idealni partner za putovanje prema horoskopu

Idealni partner za putovanje prema horoskopu

1/3

Pored toga što je vreme za poklone, praznici znače još nešto: slobodni dan i putovanja. I dok užurbano smišljaš gde ćeš da skočiš barem na produženi vikend, pogledaj ko bi i zašto bio tvoj astrološki on the road blizanac.

Ovan
idealni partneri: Strelac i Blizanci

Strelac i Ovan su savršeni partneri za putovanje zato što su u pitanju dva vatrena znaka, što znači da su sami sebi dovoljni, spontani i entuzijastični. Ovan je kardinalni znak (povezan sa započinjanjem stvari i akcija) dok je Strelac promenljiv (osnovna karakteristika mu je fleksibilnost) . U prevodu, to znači da će Strelac sve da isprati što Ovan započne, jedino što menja put, pravac i planove “u hodu”. Ako si Ovan, koji nema ni jednog Strelca u okruženju (što je malo verovatno) Blizanci mogu da budu dobra zamena, s obzirom na to da su takođe promenljiv znak. Zainteresovani su kao i Ovnovi da iskuse sve i uživaju u spontanosti, što ih čini sjajnim partnerima.

Bik
idealan partner za put: Rak

Bikovi vole komfor, luksuz i dobru hranu, tako da je Rak savršeni saputnik za jednog Bika. Takođe ljubav prema šetanju i prešpartavanju celog grada uzduž i popreko im je zajednička. Takođe, Bikovi se na putu lepo slažu i sa Vagama, zbog ljubavi prema udobnosti na pravom mestu, i zato što oba znaka vole da putuju natenane. Bez žurbe, bez previše primena usput. Vage vole da obilaze galaerije, istorijske muzeje i slično, kao i Bikovi, pa je njihova zajednička energija jako dobra.

Blizancu
idealan partner za put: Vodolija

Blizanci i Vodolija se odlično slažu zato što oba znaka važe za jedne od inteligentnijih u smislu, šta god radili potrebno im je da angažuju um i logiku. Vodolija je fiksni znak, što znači da ima mnogo jasnije ideje, dok su Blizanci prilično opušteni. Oba znaka su zainteresovana za aktivnost i učenje, tako da su sjajni partneri. Dobro se slažu i zato što su istraživačkog duha i uživaju u spontanosti.

Rak
idealan partner za put: Bik

Kao što smo već rekli, Bik i Rak su tim iz snova. Uživaju u luksuzu i opuštenom načini života, pa tako i putovanjima, koja su komforna, skupa i bez stresa. Oba znaka nisu baš tipovi koji spavaju u hostelu i nose džinovski ruksak, već više vole da uživaju, svojim tempom. Lepo se slažu na putovanjima jer vole kulturu i luksuzan život. Rakovi znaju da budu malo promenljivog raspoloženja, ali Vage znaju da to umire i izbalansiraju. Savršen par stvoren za uživanje.

pariz Idealni partner za putovanje prema horoskopu

Editors choice