Približavamo se novoj godini, a na samom izmaku stare, prirodno je da želimo da napravimo malu rekapitulaciju – šta smo do sada uradili, šta nismo uradili, a želimo, šta ćemo preneti na narednu godinu, koje su nam odluke, planovi, šta je još preostalo na našoj #bucket listi. A šta je sa novogodišnjim provodom? U kom maniru trena dočekati Novu 2020?

novogodišnji makeup look 1 1 Ideja za Classy New Year’s Makeup Look + NOVOGODIŠNJI GIVEAWAY

Marko i Nina

Ovo su samo neke od tema kojih su se Nina i Marko dotakli u najnovijem videu, dok su istovremeno osmišljavali classy makeup look koji može biti savršen za najluđu noć. Ipak, ovaj video je mali izuzetak u odnosu na dosadašnje jer su u njemu učestvovale i neke od devojaka iz naše redakcije!

Verujemo da ste u ovom videu mogle da pronađete savršenu makeup inspiraciju za sebe, a kako bismo vam pomogli u tome da svoju ideju pretvorite u delo, za vas smo pripremili 4×1 poklon-paketić koji može biti vaš – ukoliko ispunite sledeće uslove:

– Prijavite se na naš YouTube kanal
– Pratite naš Instagram profil
– U komentaru ispod ovog videa na našem YT kanalu napišete šta najviše volite da čitate na našem magazinu, a o čemu biste voleli da čitate više (kom sadržaju bi trebalo više da se posvetimo) i da li možda želite da snimamo više ovakvih i sličnih videa za YT. Očekujemo iskren i kreativan feedback jer će upravo originalnost biti presudna za odabir dobitnika!
P.S. Obavezno nam u komentaru ostavite i svoj IG i YT nick!

***Giveaway važi samo za Republiku Srbiju i trajaće do ponedeljka, 23. decembra, u 12h kada ćemo proglasiti 4 dobitnika!***

novogodišnji makeup look 2 Ideja za Classy New Year’s Makeup Look + NOVOGODIŠNJI GIVEAWAY

Nevena, makeup artist

novogodišnji makeup look 3 1 Ideja za Classy New Year’s Makeup Look + NOVOGODIŠNJI GIVEAWAY

Miona, shop manager

novogodišnji makeup look 4 Ideja za Classy New Year’s Makeup Look + NOVOGODIŠNJI GIVEAWAY

Maja, makeup artist

novogodišnji makeup look 5 Ideja za Classy New Year’s Makeup Look + NOVOGODIŠNJI GIVEAWAY

Ivana, content manager

novogodišnji makeup look 6 Ideja za Classy New Year’s Makeup Look + NOVOGODIŠNJI GIVEAWAY

Jelena, social media manager

Kao što je rečeno u videu, poklon-paketići su sledeći:

1. Fenty Beauty Pro Filt’r tečni puder, Fenty Beauty Pro Filt’r korektor, Fenty Beauty makeup sunđer i Fenty Beauty Pro Filt’r setting puder u prahu (koje inače možeš pronaći u Sephora radnjama)

2. Fenty Beauty Sun Stalk’r bronzer, Fenty Beauty Diamond Bomb hajlajter, Fenty Beauty Flyliner ajlajner, Fenty Beauty Brow MVP olovka za obrve i Fenty Beauty Stuna Lip Paint tečni ruž (koje takođe možeš pronaći u Sephora radnjama)

3. Bobbi Brown Autumn Avenue paleta senki, Bobbi Brown No Smudge vodootporna maskara i MAC Starlit Lip Bag – set za usne sa olovkom, sjajem i ružem (Bobbi Brown proizvode možeš pronaći u Anabella Beauty Spot radnji, a MAC proizvode u MAC radnji u SC UŠĆE)

4. Urban Decay Long Lasting Makeup Setting sprej, Urban Decay prajmer za senku, NYX Professional Makeup 3 Steps To Sculpt paleta za konturisanje, NYX Professional Makeup četkica i NYX Professional Makeup Suede mat ruž (Urban Decay proizvode možeš pronaći u Sephora radnji, a NYX Professional Makeup proizvode u NYX Professional Makeup radnji)

Srećno!

novogodišnji makeup look 7 Ideja za Classy New Year’s Makeup Look + NOVOGODIŠNJI GIVEAWAY

Srećna Nova godina od jednog dela WANNABE tima!

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments