Ko će drugi postavljati trendove nego poznate ličnosti, zvezde i dame iz svetskog šuz biznisa?! Baš one su odgovorne za pojavu brojnih modnih trendova za kojim su devojke širom sveta “ludele”, ali ne samo modnih, već i beauty, nekih životnih navika, te svega onoga što su propagirale. Tako ćemo ih pratiti i ove zime, te ukoliko nemate ideju za boju kose koju biste ponele, zašto ne “ukradete” jednostavnu neku ideju od njih.

Kada govorimo o inspiraciji kada je boja kose u pitanju od nje možemo često nešto preuzeti. Kendal Džener trenutno je izbor ideja ukoliko želite prirodan, svež izgled kose, koja odlično prati svaki autfit, te svaki ten kože. Ono kako bi profesionalni firzeri nazvali ovu biju jeste rich espresso, pa možda da odete i same na “kaficu” kod svog frizera ovih dana ukoliko vam je potrebna promena.

celeb hair color Ideje za boju kose tokom zime krademo od poznatih dama

Ema Stoun već neko vreme ima kosu u crveno-narandžastoj nijansi, koja je odličan primer da i farbana kosa, ne tako prirodne boje, opet može izgledati prirodno. Riđokosa glumica, sa malo bundevinim nijansama na kosi, ima boju koja se naziva soft ginger, koja odlično pristaje njenom aristokratskom tenu, te pegicama koje ima u predelu obraza i nosa, a već o zelenim očima nije potrebmo ni govoriti. Ukoliko i vi imate zelene oči, onda će jedna ovakva nijansa biti najbolji izbor.

celeb hair color 1 Ideje za boju kose tokom zime krademo od poznatih dama
Comments