Svi mi imamo one dane kada ne znamo šta da obučemo, pa i pored punog garderobera nam se čini da ne posedujemo ni jednu jedinu stvar koju bismo stavili na sebe. To je klasičan problem svake devojke, o njemu se već godinama piše, i verovatno će se još dug vremenski period pisati. Ali, srećom po sve nas, ovo nije problem koji je nerešiv. Ključno je da ne smišljaš previše i da biraš što jednostavnije stvari, pogotovo kada si u žurbi ili nisi najraspoloženija za stilizovanje. Poenta je da ne preteruješ što se aksesoara tiče, već da odabereš jedan statement komad i baziraš ceo svoj autfit na njemu. Mi smo odabrali naše omiljene, jednostavne autfite, koje ćeš vrlo lako moći da “iskopiraš”.

Bela majica, sivi džemper, crne farmerke i bele patike

Verujemo da skoro svako poseduje ove odevne komade, tako da ne bi trebalo da ti ovaj jednostavan, a ujedno i izuzetno lep autfit predstavlja problem. Sivi džemper možeš da zameniš nekim u boji, ukoliko je to ono što preferiraš i spremna si.

Maslinasta jakna, kožne pantalone, braon čizme i kapa

Svi znamo da su maslinaste jakne postale pravi hit prethodnih sezona, bilo da su u pitanju one maskirne ili jednobojne. I što se tiče ove kombinacije možeš da napraviš neke izmene, ako to više odgovara tvom stilu, recimo autfit bi izgledao podjednako dobro i sa crnim kožnim čizmama.

Bela bluza, prugaste pantalone, crni sako ili kaput i cipele na štiklu

Crno i belo je neprevaziđena kombinacija, a vrlo jednostavna za nošenje, pritom su to dve nijanse koje svako od nas poseduje u svom ormanu. Ovakav autfit je idealan za odlazak na posao ili sastanak, a nećeš potrošiti puno vremena prilikom njegovog smišljanja.

Crna majica, elegantnije pantalone i patike + kamel kaput

Ubedljivo su najzanimljivije one kombinacije koje mešaju elegantnije i sportske komade odeće i obuće, tako da će ovaj potpuno nekomplikovan autfit, na prvi pogled, odavati utisak kao da si uložila vreme u spajanje ovih komada.

Comments