Najbitnija dekoracija na svakoj ženi nalazi se upravo na rukama, a to su naravno nokti. Uvek govore o tome koliko i kako neka devojka, žena brine o njima, pa samim tim se osim toga kakav stil vole i neguju, može zaključiti dosta o ličnosti osobe čije nokte gledate. Trajni manikiri i gelovi učinilu su stvar lakšom, pa duži period ne morate da brinete o tome da li se lak iskrzao, da li će se pokvariti dok budete negde, već znate da uvek imate savršeno sređene nokte. Kad dođe leto trebalo bi da uvrstite neke nežnije, ali i veselije i jarke boje.

Uz sve to idu i dodaci koji se stavljaju na noktima nakon boje, a mogu biti u različitim oblicima i formama. Mogu to biti neke voćkice, šareni kristali i cirkoni, ali možete otići i kod nekoga ko dobro crta i oslikati neke crtane junake, slova ili šta god vam pada na pamet. Ukoliko ste neodlučni i ne znate šta da izaberete, mi vam donosimo nekoliko predloga koji će biti savršeni za naredni period.

Zelena je uvek poželjna kada krene proleće, jer i okolina bude u istoj boji. Nemojte ih ostaviti tako jednostavne, dodajte neke bele ili roze svetiće na njima, a možete namestit da budu na grani, pa će tako svaki nokat biti “krošnja” za sebe. Ovo je čak nešto što možete uraditi i sami, samo ako izdvojite malo vremena.

Mint plava boja je uvek dobrodošla kada dođe toplije vreme, pa tako neka bude i na vašim noktima. Ova boja ide uz mnogo toga što obučete, pa će vam dobro doći. Nemojte ih ostaviti sve u toj boji, već bar jednom noktu na ruci pridodajte neki detalj u vidu nekih zvezdica, cveća ili šta god da poželite.

Comments