Praznična sezona je pred nama, a bez obzira na to da li planirate da ih slavite ili ne, poslednji meseci u godini su pravi trenutak da isprobate raznobojne i razigrane printove na vašim noktima. Ovo su samo neki od naših inovativnih i originalnih predloga, koji iako su veoma upečatljivi, dovoljno su jednostavni da ih možete kreirati i potpuno samostalno kod kuće.

Deep Red

Nijanse crvene obeleže svaku prazničnu sezonu, a ukoliko ne želite da vaš manikir bude u potpunosti jednostavan, možete ga ukrasiti zlatnim detaljima u obliku jelki, listova i cvetova karakterističnih za praznične dane. Za ovakav manikir dovoljna vam je tanka četkica i nekoliko minuta preciznosti.

Šljokičasti ombre

Cele godine žudite za šljokičastim manikirom ali vam se nije pružila prava prilika za njega? Tokom praznične sezone nema potrebe za suzdržavanjem, zato ukrasite svoje nokte raznobojnim šljokicama i započnite proslavu novogodišnjih praznika na vreme! Ukoliko ne volite naročito upečatljiv manikir, a ipak ste obožavatelj šljokica, možete ih dodati samo na vrh svojih noktiju.

Candy Cane

Neka vaši nokti budu u duhu omiljenog novogodišnjeg slatkiša – candy cane lizalica. Ova kombinacija crvene i bele boje može izgledati veoma apstraktno ukoliko se odlučite za neobične, talasaste linije umesto klasičnog manikira u dve boje.

Zlatne zvezdice

Suptilne zvezdice su jedan od ukrasa koji su karakteristični za prazničnu sezonu, a sada mogu postati i deo vašeg originalnog manikira. Ukoliko preferirate manikir koji nije toliko upadljiv, izaberite podlogu u neutralnim tonovima, na kojoj će zasijati vaše zlatne zvezdice.

Comments