Minimalistički manikir je trenutno u trendu, a iako minimalizam zvuči kao nešto veoma jednostavno – on je u suštini izuzetno efektan i često ne tako jednostavan za izvedbu. Minimalizam zahteva preciznost i posvećenost, a verujte nam – biće primećen isto koliko, a možda čak i više, od prenaglašenih, predugih, izrazito obojenih i ukrašenih noktiju. Ovaj stil u manikirima vraća se na beauty scenu, i polako iz centra pažnje izbacuje preduge nokte koji su bili apsolutni trend među Instagram blogerkama i celebrity ličnostima poslednjih meseci. Ukoliko tražite inspiraciju za minimalistički manikir, evo naših omiljenih primera.

Nokti uokvireni zlatnim linijama

Nokti uokvireni zlatnim linijama na različite načine su savršen primer minimalističkog, a opet zimskog, prazničnog manikira. Na nekim noktima možete nositi klasični french, samo u zlatnoj boji, dok druge nokte možete skroz uokviti tankom, zlatnom linijom. Nokatna ploča neka vam bude ili u prirodnoj, svetloj neutralnoj boji ili neka jednostavno bude prekrivena slojem providnog laka sa sjajem. Sa ovim manikirom nećete pogrešiti i izgledaće dobro u svakoj svečanoj prilici.

Nokti sa listićima maslina

Ovaj manikir savršen je za sve nežne ljubitelje prirode kojima zelenilo nedostaje u ovim hladnim mesecima. Nokti neka vam budu kratki i obojeni u veoma svetlo rozikaste tonove, ili svetle nude tonove – a neke od njih ukrasite jednostavnom granom sa nekoliko zelenih listova. Ovi listovi podsećaju nas na listove masline, ali naravno – možete se odlučiti za listove i motive prirode po svom izboru. Svakako, ovo malo zelenila garantovano će vam ulepšati dan svaki put kad bacite pogled na njega.

French manikir u boji

French je klasik u svetu manikira, i bez obrzira na veliku količinu drugih manikira koji su danas dostupni, on i dalje ne izlazi iz mode! Ovih dana u trendu je novi način da nosite french, a to je da umesto bele linije koja vam prekriva nokat izaberete onu u boji, u kojoj god boji želite da bude. Plava linija je naš izbor, jer su plavi tonovi trenutno u trendu, ali naravno dozvoljene su apsolutno sve nijanse, tople i hladne.

Comments