Kako da budeš još bolja BFF (nego što već jesi!)

Kako da otkriješ (i primeniš!) #slowage umeće življenja

Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Toplo vreme je već stiglo i napolje nas mami jarkim sunčevim zracima. Pravo je vreme da obnovimo letnji stil! Leto nije samo vreme putovanja na more, već i vreme izleta po Srbiji, ili do muzičkih festivala… Ko ovog vikenda planira da poseti Novi Sad, ne sme da propusti glavnu šoping destinaciju nadomak Beograda: Fashon Park Outlet Centar Inđija. Vrhunsko uživanje za sve ljubitelje dobre kupovine i sve pametne kupce. Nalazi se samo 30 minuta vožnje od Beograda i Novog Sada, ali s obzirom na to kako je uređen, osećaćete se kao da se nalazite u outlet centru neke od svetskih metropola.

Ovde zaljubljenici u modu mogu da pronađu dizajnerske, lajfstajl i luksuzne brendove kao što su Armani, Replay, Burberry, Diesel, Guess i mnoge druge tokom čitave godine za 30 do 70% povoljnije.

A u periodu od 7. do 10. jula u ovom centru održaće se VRUĆI POPUSTI! Najpoznatiji svetski brendovi ponudiće popuste kojima je teško odoleti – čak dodatnih 30% popusta na već snižene outlet cene.

U akciji učestvovuju brendovi prikazani ovde:

logotipi Idete do Novog Sada za vikend? Ne propustite da posetite Fashion Park! stone island logo 2 Idete do Novog Sada za vikend? Ne propustite da posetite Fashion Park!

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA!

U periodu od 5. do 10. jula u našoj STONE ISLAND prodavnici svi artikli su sniženi za 60% u odnosu na regularnu cenu u maloprodaji. Posebno skrećemo pažnju na veoma dobar izbor muških jakni za prestojeću jesen, kao i na veliki izbor pantalona, dukseva i džempera.

Radno vreme outlet centra je svaki dan od 10h do 21h.

Editors choice