Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Znate li ko je Ajk Vilis (Ike Willis)? To je tip koji je svirao gitaru i pevao uz legendarnog Frenka Zapu (Frank Zappa) punih petnaest godina. Najpoznatiji je po nastupima uz luckastog rokera, te doprinosu na kultnim albumima; “Joe’s Garage”, “Tinsel Town Rebellion”, “You Are What You Is”, “The Man From Utopia”.

ajk Ike Willis objavljuje biografiju

Ajk i Zapa

Rođendan Frenka Zape pada u poznom decembru, a izdavač The Project Scrutinizer priprema knjigu pod naslovom “Knjiga Ajka Vilisa” (The Ike Willis Book), koja će biti neka vrsta biografije slavnog gitariste, a razume se glavna tema je vreme provedeno uz Zapu.

Knjiga je ishod dugog niza razgovora sa Ajkom, njegovom porodicom i saradnicima. Osim što prikazuje važne trenutke iz stvaralštva Ajka i Zape, prikazuje muzičara, mislioca, oca, sina i običnog momka iz Sent Luisa, koji je uspeo da se probije. Sam Ajk kaže da će knjiga biti zanimljiva ljubiteljima muzike i stvaralaštva Frenka Zape, ali i svima koji žele uvid u jedan drugi svet: “Biće zanimljiva čak i onima koji me dobro poznaju”, poručuje nam za kraj.

Izvor fotografija: Wikimedia


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice