Olivia Palermo je ćerka uspešnog trgovca nekretninama Italijanskog porekla, Daglasa Palerma, i poznate urednice enterijera, Liz Hačings. Rođena je 28. februara 1986.godine.  Veći deo svog života provela je u Njujorku. Ova dama se u slobodno vreme bavi posećivanjem modnih revija i humanitarnim akcijama. Poznata je i po glavnoj ulozi u seriji The City. Proslavio ju je fotograf Patrik McMullen koji je spazio na jednoj aukciji i od tada nije prestajao da je slika na svim događajima koje je posećivala uzduž i popreko Njujorka. Svi su bili zadivljeni njenim stilom i ubrzo je postala jedna od omiljenih devojaka u Njujorku.  Nedavno je počela da radi svoju kolekciju nakita u saradnji sa Robertom Fridman.
U decembru 2010.  proglašena je za jednu od najbolje obučenih osoba te godine, što je glavni razlog zašto pišem o njoj. Sviđa mi se njen stil i kao što je rekla urednica Vogue-a, ova mlada dama itekako ume da balansira između modernog I klasičnog, ujedno čineći da Zara i Top Shop izledaju ekskluzivno.
Možda ste je primetili u kampanji za Mango, gde je pozirala zajedno sa svojim dečkom, poznatim manekenom Johanes Hueblom.


Jovana Miljanović je, pre svega, veliki sanjar. Piše pesme, priče i svoj neobični blog. Oseća potrebu da uvek bude u toku sa najnovijim informacijama iz sveta – kako bitnim, tako i nebitnim. Živi za putovanja, druženje, modu, umetnost i ukusnu hranu. Omiljeni citat: “per aspera ad astra”. Spremna na sve da ostvari svoje snove.

Comments