Slatke moje, da li ste bile u dilemi ovog tipa? Ja jesam.

Iako ne možemo generalizovati zabavljanje XXI veka, jer sve zavisi od spleta okolnosti i karaktera partnera, ipak ova dilema javlja se u većini veza. Zašto muči samo devojke?

Postavićemo sledeći scenario i tip muškarca, ne želim da se “fini” nađu prozvanim:

On Srbenda: Uglavnom je to muškarčina kome je svejedno, i nema ikakvu vrstu moralne dileme, pljuvala il’ gutala on tera svoje. Na njegovim snažnim plećima je muka sveta – kladža, igrice i pivo. Ti dođeš tu negde u pauzama gustog rasporeda. I u redu je, trpiš – voliš, viša sila.

Ti: Iako te mama vaspitavala da pravi muškarac dolazi pred tvoja vrata bezbroj puta ne bi li pristala na sastanak tipa bioskop i držanje za ruke do kuće, ti ipak biraš Srbendu. Mami sigurno ne možeš objasniti da je ta vrsta izumrla i da si srećna i ovako, srećna kao da si izvukla sedmicu na Lotou. U duši potiskuješ činjenicu da si istog tog Srbendu ti startovala i odradila pola posla. Neka. Ipak, on je muškarčina. On udara šakom o sto. Ti ga voliš.

Srbenda u duši: Kada ste sa njegovim društvom on je baja ludnica, teretana, kola, kinta, ludiranje, idemo splavovi, troši se, ekipa, divljina, opasan do bola. Kada ste sami: plače zbog trauma iz dana kada je kenjao u pelene, ćale maltretirao kevu, kada ga je neka kuja izradila i otišla u kola batice kuma. Voli te i daje život za tebe. Verovatno si zato i opstala sa njim tako dugo. Ljubav je slepa. Nema veze, voliš ga.

Ti: Iako te voli bezuslovno, ti ne smeš da oblačiš kratke miniće, šortsiće, “V” izreze. On zna šifre za sve tvoje naloge. Ortaci ne smeju ni da te pogledaju, kamoli da ti se obrate. Ako ne odgovaraš na mobilni duže od pet minuta, zagorčaće ti život narednih pet dana.

slika 228 Il’ pljuješ, il’ gutaš

Živi život: Ja pljujem i nemam dilemu s tim

Srbenda pravi frku ako mu kažeš:

1. Ti si mi kao brat! – Šta koji k…. brat, on je tvoj alfa mužjak, moraš da razgraničiš neke stvari. Ej, on je institucija!

2. Nas dvoje ćemo imati jako slatku decu! – Bičuro, on živi život punim plućima, od danas do sutra, sentimentalna sranja nisu u opticaju – Srbendin stav u društvu. Srce moje, rodićeš mi fudbalski tim, svi će da se zovu po mom dedi – Srbendin stav kad ste sami!

3. A sa koliko si njih spavao pre mene? – Mala, ti taj broj ne možeš ni da zamisliš, drži se mene, ja sam ti iskusan. I onda ti izgubiš nevinost sa njim, i pola veka misliš da je seks koji ti on pruža vasionsko čudo.

4. Ali moj bivši je… – Ne znam nastavak rečenice, ali znam da početak ne dolazi u obzir! Ti nemaš, niti ćeš imati ikoga sem njega. Ti si samo njegova i tu je kraj.

5. Pridrži mi tašnicu! – Kakvu tašnicu, on takve što drže tašnicu odvaljuje od batina sa ortacima iz kraja. Mojne mu rušiš autoritet u društvu jebeno!

6. Dušo, stvarno ćeš sve to da pojedeš! – Teretana njegova druga kuća, njegovo istetovirano telo hram. On pojede dva vola i sve to ide pravo u mišić, bolje ti pripazi na taj gram sala što si zapatila tokom spremanja ispita!

7. To je sve? – Kako on nema mišića koliko se pravi da ima, seks se polako svodi na par minuta, njegovo znojavo telo, poljubac prilično mlak i hrk. Ti se tu ništa ne pitaš, jer nisi imala nikoga sem njega. On zna najbolje, a ti samo za to!

8. Hajde da se slikamo za profilnu! – Nemoj da ga smaraš, juri ga pola Interpola, ti ga kompromituješ kisi-kisi fotkama! No, no! On tebe voli, ali ne mora sve u javnost!

9. Je l’ mogu da blejim s tobom i Pecom, Cobom i Šomijem? – NIKAKO! To je ekipa, tu se ne vode cave, to su opasne spike! Nisu to ženska posla!

10. Dodala sam tvoju mamu na fejsu! – Uh, tu si fejlovala, njegova mama je svetica, ti nemaš tu šta da se mešaš, au za srce si ga ujela. A u stvari skontaš da njegova mama na profilnoj šeta veći dekolte nego što si mogla da zamisliš, i da joj je status: “Volim sve što vole mladi!” I onda nekako skontaš zašto je takav prema tebi.

Sledeći korak je tvoje pročišćenje svesti! Setimo se tvoje mame, koja za tebe želi dečka koji te doprati do vrata, ubere cvet, izvede na večeru. A onda pogledaš njegovu, i shvatiš zašto je tako bolesno opterećen. Sledeći korak moraš sama da skontaš, poruka je prilično jasna…

Ispljuj ili gutaj do kraja života! Ako u 40 i kusur shvatiš da si protraćila život i okačiš status: “Volim sve što vole mladi!” – nemoj da se žališ da nisi čula za bolje!


La Opatica – raba Božija, kraljica univerzuma.

Comments