Illusions Open Air Weekend otvara sezonu letnjih festivala, spektakularnim lineupom, 7. i 8. juna u Luci Beograd. Illusions Open Air Weekend je idealna prilika za ljubitelje dobrog zvuka i vizualne umetnosti, da se podsete kako Beograd zrači u letnjoj sezoni.

 Spremite se za Illusions Open Air Weekend, dvodnevni elektronski spektakl

Prvi dan Illusions Open Air, nastupaće jedan od najtraženijih techno producenata i DJ-eva, Reinier Zonneveld, koji je osvojio svet svojim nesvakidašnjim muzičkim umećem, njegov muzički talenat istinski dolazi do izražaja u njegovim fascinantnim nastupima, gde prolazi kroz svoju impresivnu diskografiju. Poznato je da je izvodio noćne live setove, spontano kreirane, hraneći se energijom plesnog podijuma u uzajamnoj sinergiji. Predstavio je set kao novi model veštačke inteligencije, koji se manifestuje u dinamici zajedničkih setova sa veštom selekcijom i miksovanjem AI tehologijom. Ovim izumom napravio je istoriju postavljanjem novog Ginisovog svetskog rekorda za najduži elektronski muzički live nastup. Miljenica beogradske publike, po drugi put u Beogradu, Kasia, sa svojim autentičanim pristupom zvuku i nastupu, energične melodične techno selekcije, stvaraju majstorske setove i atmosferu u kulturi rejva. Vrlo autentična, Onyvaa, DJ i producent, koja se jako brzo uzdiže na globalnoj techno sceni, tokom njenog nastupa možete očekivati energično putovanje koje je inspirisano zvucima Detroita i ranih 90-ih godina techno scene.

Već nekoliko godina prepoznatljivo ime na regionalnoj elektronskoj muzičkoj sceni DJ i producent Nebs Jack , sa već usvojenim muzičkim stilom, stvara jedinstvenu i fantastičnu kombinaciju, veštim miksovanjem i selektovanjem raznovrsnih žanrova.

 Spremite se za Illusions Open Air Weekend, dvodnevni elektronski spektakl

Drugi dan Illusions Open Air, po drugi put nastupa The Element, njihov nastup je apsolutno sve prisutne ostavio bez daha.The Element je jedan od traženijih umetnika sa više od 30 godina iskustva u melodičnoj house i techno muzici, svirajući sa najvećim izvođačima na svetu, svoje muzičko putovanje odveo je na nove nivoe. Talenat u usponu Adam Sellouk je na elektronskoj muzičkoj sceni, poznat po privlačnom spoju melodičnog, progressive techno house-a, sa primetnim izdanjima i nastupima, brzo se etablirao kao umetnik koji se mora pratiti. Zatim, Disfreq DJ duo, njihovu muziku podržavali su svi renomirani artisti, izdanje ‘Essa Mina’ je prikupilo preko milion Spotify strimova i do danas ostaje čvrst favorit za Solomuna, dok je takođe video ogroman uspeh na njegovoj izdavačkoj kući. Pesme sa njihovih label-ova „All My Friends“ i „Gotta Be Big“ EP-a su takođe predstavljene kao dve najprodavanije na Beatport-u. Postepeno su oblikovali svoj zvuk već gotovo deceniju, inspirisani acid gruvom, analognim zvukom, ostvarili su jedinstveni stil, usmeravajući svoj zvuk i energiju prema rejv sceni, uhvatili su energičan stil kao nijedan drugi, sa trakama koje se kreću od mračnog techno-a, do tech house-a. Domaća podrška, Vahicabi, svojim snažnim i ludim mračnim techno setovima „razbija sve prisutne na komade“, ostavljajući goste spuštenih na zemlju. Karakteriše ga odlično miksovanje brzih numera, veoma talentovanih, suptilno im dodajući melodičnog, mračnog disco i funky zvuka.

Illusions je jedan od zapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, koji predstavlja jedinstven Melodic Techno zvuk. Dovodeći najprestižnije izvođače, kao i impresivnim vizualnim efektima, premašuje rekord, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

 Spremite se za Illusions Open Air Weekend, dvodnevni elektronski spektakl

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji Illusions to planira da postavi u 2024. godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions žurkama 2024.

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite Gigstix.

Comments