Modna blogerka Danijela Bernstejn koja je autorka modnog kutka “WeWoreWhat” u intervjuu za “The Huffington Post” govorila je o jednoj drugačijoj strani modnog blogovanja. Posavetovala je sve koleginice šta da urade kada PR kompanije pošalju komad odeće koji nikada ne bi obukle ni za odlazak do prodavnice, a kamoli za autfit post na blogu.

photo 4 6 Ima modnih blogera koji odbijaju garderobu za dž

Kao što i sama kaže nije joj bilo lako da pronađe najbolji način kojim će se obratiti kompanijama i otvoreno reći da ne želi da nosi njihov komad garderobe, a uz sve to da ne naruši ugled koji je postigla dosadašnjom saradnjom ili pak da do kraja same saradnje i dođe.

IMG 1412 Ima modnih blogera koji odbijaju garderobu za dž

Jednostavno budite ljubazni, savetuje Danijela, i otvoreno recite da ne možete da primite poklon, jer vam ne odgovara. Uvek istaknite uspešnu saradnju koju ste do sada imali sa tom kompanijom i navedite ih da i sami shvate u kom pravcu vaša saradnja treba da se nastavi.

reformation 14 Ima modnih blogera koji odbijaju garderobu za dž

Očigledno je da modne blogerke mogu da uživaju u beneficijama koje im donosi njihova popularna profesija, strane svakako više nego domaće. Ipak, nije svaka saradnja potrebna niti bilo ko treba da bespogovorno pristane na sve što mu se nudi. Modnim blogerkama ponekad i nije tako lako, zar ne?


Dragana Katić 

Comments