Svakoj devojci je lepa koža jedna od najvažnijih stvari kada je izgled u pitanju. Prosto, kada je sve na svome mestu, mi se osećamo lepše i samouverenije. I zaista je neverovatno koliko nam pokvari raspoloženje jedna mala (nekada i malo veća – užas!) bubuljica. Odmah se “smorimo”, odmah nam se čini kako smo najednom poružnele, kako će svako baš tu bubuljicu prvo da primeti na nama, kako se ona i pored gomile pudera opet vidi… Ma, da poludiš!

Naravno, kako bismo imale lepu kožu neophodno joj je pružiti odgovarajuću negu. Jer, ona neće doći sama po sebi. A čak i da genetski imate savršen ten – treba to održavati! Tako da, razmislite o svojim svakodnevnim ritualima i ako pravite nesvesno neku od ovih grešaka – odmah prestanite!

lice2 Imate BUBULJICE? Onda prestanite da radite ove stvari!

Lečite jednu po jednu bubuljicu. U smislu, izađe vam bubuljica na čelu i vi se posvetite samo tom delu lica i tom konkretnom “problemu”. Ali, na vašem licu postoji još mnogo mesta kojima se može desiti ista stvar kao i vašem čelu. Tako da, lečenje pojedinih regija neće rešiti vaš generalni problem.

Zato, eto druge greške – proizvode protiv bubuljica koristite samo kada imate bubuljice. Iako vam je možda trenutno lice čisto, to ne znači da ćete odmah odbaciti proizvod protiv akni. Zapravo, njega bi trebalo da koristite svakodnevno, kao prevenciju.

Comments