Volite leto? Volite boje? Onda Immo Outlet Centar ima odličan predlog kako da ovih dana zablistate u pravoj letnjoj kombinaciji, veseloj, šarenoj i – tako neodoljivoj!

Immo Outlet Centar modni predlog Eksplozija boja u jednoj kombinaciji1 Immo Outlet Centar modni predlog: Eksplozija boja u jednoj kombinaciji

S obzirom na to da su mantili-haljine jako popularni ove sezone, Ivko u svojoj ponudi ima jedan baš takav. Simpatični mantilić sa kapuljačom koji možete nositi kao najatraktivniju haljinu učiniće da privlačite pažnju gde god se pojavite. Ono što ovaj model čini naročito zanimljivim jeste sam print, odnosno kombinacija jarkih letnjih boja i romantičnih cvetova koja će, sasvim sigurno, u svakoj od vas probuditi onu umetniču stranu. Jer, zar vas ovaj mantil ne podseća na slikarsko platno? Originalno, kreativno i savršeno za baš takve devojke koje su svoje i drugačije.

Ono što je još bolje, ovaj neodoljivi mantilić ne morate nositi samo leti i kao haljinu, već ga lako možete nositi i kasnije i kombinovati uz omiljene farmerke i jednostavne majice.

Immo Outlet Centar modni predlog Eksplozija boja u jednoj kombinaciji 5 Immo Outlet Centar modni predlog: Eksplozija boja u jednoj kombinaciji Immo Outlet Centar modni predlog Eksplozija boja u jednoj kombinaciji 4 Immo Outlet Centar modni predlog: Eksplozija boja u jednoj kombinaciji
Comments