Uvek je dobro imati neke letnje odevne komade koji vam mogu poslužiti u različitim prilikama, ali i različitim godišnjim dobima. Razlika je samo u tome sa čim ćete iskombinovati ono što ste obukli, a Immo Outlet Centar vam uvek sve što vam je potrebno nudi na jednom mestu.

Već nekoliko sezona unazad u modu se na “velika vrata” vratila haljina ravnog kroja. Nekada su bile veoma popularne i bile su jedan od pokazatelja dobrog stila i ukusa dama, čemu svakako svi teže. Haljine ravnog kroja su odlične za različite prilike, gde god vam je potrebno da se pojavite izgledaćete odmereno, elegantno, a opet jednostavno i opušteno. Pa, zašto jedan sasvim običan dan ne biste proveli u njoj?  Beosport za vas ima jednu takvu, koja je apsolutno savršena za svaku devojku.

immo predlog 3 1 Immo Outlet Centar modni predlog: Haljina ravnog kroja za sve prilike

Teget Pepe Jeans haljina ravnog kroja biće vaša najbolja odluka kada su dnevne, ali i večernje prilike u pitanju. Simpatični detalji koje ima na sebi daju joj posebnu draž i čine je sasvim jedinstvenom, zbog čega će i vama samima dati takav izgled. Upotrebite je tokom jednog letnjeg dana, kada pođete u šetnju sa prijateljicama, šoping ili neku opuštajuću šetnju pored reke. Ukombinujte ih uz odlične, ravne Carvel sandale i bićete sasvim spremne za svoj perfektan dan.

immo predlog 5 Immo Outlet Centar modni predlog: Haljina ravnog kroja za sve prilike immo predlog 1 Immo Outlet Centar modni predlog: Haljina ravnog kroja za sve prilike
Comments