Svakoj od nas povremeno dođe “onaj” dan kada želimo da pobegnemo od neudobne i nepraktične poslovne garderobe, cipela na štiklu, strogih punđa i jake šminke. Prosto, dođe nam dan da se opustimo, ne sređujemo, već za sebe odaberemo ležernu, udobnu kombinaciju u kojoj ćemo se osećati slobodno i prijatno. Pa, ko ne bi želeo da se oseća tako svakog dana?!

Ako ste i vi u istom “sosu” verujemo da ćete inspiraciju za baš takav autfit pronaći u današnjem Immo Outlet Centar modnom predlogu.

Kada kažemo “udobno” nekako nam je prva na pameti – trenerka. Iako je mnoge vodeće ličnosti iz sveta mode ne priznaju kao odevni komad koji se može nositi i u javnosti, mimo treninga, mi prosto volimo da se ponekad “počastimo” ovim praktičnim komadom garderobe. Ipak, pošto na nas sada “vrebaju” vreli dani, logična zamena jeste šorts, a naš predlog je baš ovakav, od laganog materijala sa tropskim printom. Tako prijatan, tako atraktivan – pravi letnji!

Ove sezone je IN kombinovati različite printove, te budite smele da uz ovakav šorts ponesete duks koji je u istom stilu, ali sa drugačijim dezenom. Na prvi pogled nespojiva kombinacija, a zapravo tako moderna, neobična i definitivno privlači pažnju!

Immo Outlet Centar modni predlog Udobna kombinacija za svaki dan 6 Immo Outlet Centar modni predlog: Udobna kombinacija za svaki dan Immo Outlet Centar modni predlog Udobna kombinacija za svaki dan 5 Immo Outlet Centar modni predlog: Udobna kombinacija za svaki dan
Comments