Ukoliko volite romantične, ženstvene kombinacije koje su pritom atraktivne, moderne i udobne, Immo Outlet Centar je ove nedelje pripremio savršenu odevnu kombinaciju koja će zadovoljiti sve ove kriterijume. Prikladna za preko dana uz jednostavne patike, ali isto tako prikladna i za veče uz vrtoglave potpetice – ovakav autfit ćete sigurno obožavati!

Prva asocijacija na romantiku i ženstvenost? Naravno – roze boja! Neka vaš izbor bude Legend haljina u jarkoj roze boji, laganog materijala i, samim tim, kao stvorena za leto. Osim što je atraktivna i moderna, u njoj ćete se osećati i jako prijatno te ćete sigurno želeti da je nosite po ceo dan!

A ako volite da budete originalne i izdvajate se svojim jedinstvenim stilom oblačenja, napravite neobičnu kombinaciju i preko haljine obucite Legend majicu veselog, šarenog printa koja će dodatno istaći vašu novu omiljenu haljinu. Zanimljiv spoj, zar ne? Ova kombinacija je odlična za preko dana, za ležerne prilike, a ukoliko vam je potrebna haljina za veče, samo skinite majicu i vaš autfit će se odmah transformisati u toaletu prigladnu za večernji izlazak. Sjajno!

Immo Outlet Centar modni predlog Ženstvena kombinacija za romantične devojke Immo Outlet Centar modni predlog: Ženstvena kombinacija za romantične devojke Immo Outlet Centar modni predlog Ženstvena kombinacija za romantične devojke 5 Immo Outlet Centar modni predlog: Ženstvena kombinacija za romantične devojke Immo Outlet Centar modni predlog Ženstvena kombinacija za romantične devojke 2 Immo Outlet Centar modni predlog: Ženstvena kombinacija za romantične devojke
Comments