Na 76. Filmskom festivalu u Kanu sinoć je održana premijera novog Indiana Jones filma – The Dial Of Destiny. Crvenim tepihom prošetale su svetske zvezde, koje je predvodio Harrison Ford. Legendarni glumac se pojavio sa svojom suprugom na premijeri, što je retka prilika da ih vidimo zajedno, jer se par uglavnom drži podalje od javnosti.

Njegova supruga Calista Flockhart, zvezda nekadašnje popularne TV serije Ally McBeal, izgledala je glamurozno u crnoj haljini od tila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crossover99 (@crossover99__)

U novom filmu o avanturističkom arheologu igra i Phoebe Waller-Bridge. Ona se pojavila u Schiaparelli kreaciji i pokazala nam da je trend nošenja operskih rukavica još uvek aktuelan.

Brazilska lepotica Adriana Lima izgledala je kao diva iz starog Holivuda u Tamara Ralph toaleti. Haljina je imala lentu u efektnoj žutoj boji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Ralph (@tamararalph)

Glumica Gemma Chan bila je vizija elegancije u Louis Vuitton crvenoj haljini. Naglasak je bio na njenom struku, ali na vrlo suptilan način.

Trudna manekenka Karlie Kloss izgledala je božanstveno u Dior haljini u pistaći-zelenoj boji. Haljina je na divan način istakla njen stomak.

Dok su zvezde šetale Kroazetom, u Hotelu du Cap-Eden-Roc u Antibu održana je još jedna glamurozna zabava – Women’s Stories Gala, u organizaciji magazina Vanity Fair.

Tu se pojavila Naomi Campbell, koja je nastavila svoj disko modni zanos, odabraviši srebrnu haljinu sa resama i mašnom.

Manekenka Sara Sampaio odabrala je somot – pojavila se u grimiznoj Alberta Ferreti haljini sa dramatičnom kragnom.

Ko je po vašem mišljenju bio modni pobednik treće večeri u Kanu?

Pročitajte još i: WNB Latest: Bajkovita modna izdanja poznatih na otvaranju Kanskog filmskog festivala

Naslovna fotografija:instagram.com/hungvanngo

Božica Luković

Comments