Caudalie ekskluzivni patent – stabilizovani polifenoli iz semenki grožđa bore se protiv oksidacije i neutrališu je. Caudalie je 1995.godine patentirao polifenole iz semenki grožđa koji imaju 10.000 puta efikasnije antioksidativno dejstvo od vitamina E, referentnog aktivnog sastojka. Caudalie polifenoli su sposobni da neutrališu oksidaciju koju izazivaju slobodni radikali iz različitih izvora (UV zračenje, stres, zagađenje..) i da istovremeno čuvaju kvalitet i količinu fundamentalnih supstanci u koži ( hijaluronska kiselina, elastin i kolagen).

Dodatno, stabilizovan vitamin C se bori protiv oksidacije i koriguje bore.

Vitamin C, “superstar” među vitaminima, ujedno je i najnestabilniji, pa je zbog toga njegova zaštita i stabilizacija izuzetno važna. Vitamin C prisutan u Polyphenol C15 liniji i stabilizovan po Caudalie metodi je izuzetno aktivan. On je sposoban da neutrališe slobodne radikale, nastale pod dejstvom UV zračenja i da istovremeno štiti kolagen i stimuliše njegovu sintezu. Vitamin C doprinosi blistavom i ujednačenom tenu.

ART 9908 Inovativno rešenje protiv bora

Pravi uspeh ove formulacije je udruženo i pojačano dejstvo dva super-moćna antioksidansa koji međusobno podstiču efikasnost.

Njihov antioksidativni efekat je intenzivan i neuporediv – i rezultati to dokazuju.

Polifenoli + stabilizovan vitamin C = 100% antioksidativno delovanje

Comments