Danas zavidimo na garderoberu modnoj blogerki Nikol Varn. Australijska blogerka je autorka online kutka pod nazivom “The Gary Pepper Girl”. Ako do sada niste pratili njen blog niti ste čuli za nju, sada je pravo vreme da se upoznate sa njenim stilom odevanja. Sigurni smo da će vas osvojiti!

Ona obožava da putuje, da prati sva dešavanja na Nedeljama mode, a veliko olakšanje prilikom fotografisanja za blog jeste njen dečko koji je fotograf. Od autfita do autfita ne prestaje da iznenađuje svojim odevnim kombinacijama.

Takođe, interestantno je da je prošle godine bila i zaštitno lice kampanje za modnu kuću Dolce&Gabbana.

Alex+Perry+Front+Row+MBFWA+2013+14+9cWBNGpqaTPx Inspiracija sa modnog bloga Nikol Varn

Šarmantna Nikol

Ako se pitate šta je razlikuje od drugih blogerki i da li je uopšte nešto čini drugačijom odgovor je da je ona uvek obučena po trendovima koji su aktuelni. Nikada je nećete videti da je obučena “prenatrpano”, niti da je uvek ista. To je ono što je čini posebnom!

Ovo su neke od njenih najboljih odevnih kombinacija!

Fall+2013+Attendees+Og2fSpYnzGdx Inspiracija sa modnog bloga Nikol Varn Fall+2014+Attendees+HqXAiaHkqV1x Inspiracija sa modnog bloga Nikol Varn Fall+2014+Attendees+NFybfUHhI 5x Inspiracija sa modnog bloga Nikol Varn Fall+2014+Attendees+X31  5J0Xq0x Inspiracija sa modnog bloga Nikol Varn Roberto+Cavalli+Front+Row+MFW+F+W+2013+BfQgyiG9vbjx Inspiracija sa modnog bloga Nikol Varn Spring+2014+Attendees+9sWVdv7FdcOx Inspiracija sa modnog bloga Nikol Varn Street+Style+Day+3+MBFWA+2013+hxtuGK1tIgDx Inspiracija sa modnog bloga Nikol Varn

Dragana Katić 

Comments