Prethodna godina nam je dala puno za početak, ali ako je postojala jedna, jedina stvar koju nam je dala u izobilju, to su bili neverovatni TV likovi. Od „Emiliy in Paris“ do “Dash and Lily” do „Dead to Me“, svaka od tih serija bila je prepuna sjajnih ženskih likova, a jedan od najboljih delova koji je došao u tom paketu zajedno s vrhunskom glumačkom postavom bila je moda. Ovo vreme čini se idealnim za oproštaj od stilske dosade protekle godine i pozdrav novim i zabavnijim načininima stilizovanja odeće – i pravedno je što se obraćamo svojim omiljenim likovima za inspiraciju kako bismo 2021. godinu proveli na što moderniji način, izgledajući stajliš i osećajući se dobro!

Emily, Emily in Paris

Taman kad smo pomislili da se nikada više nećemo osećati kao pravi avanturisti, Emili u Parizu je došla da nas spasi i pruži nam destinacije o kojima ćemo sanjati kad budemo u mogućnosti. Iako je njena garderoba bila kontroverzna, svi se možemo složiti da je itekako bila neustrašiva sa svojim stilom, a to je nešto na šta pokušavamo da se ugledamo tokom nove godine.

Lara Jean, To All The Boys I’ve Loved Before 2

Kada je objavljan film “To All The Boys I’ve Loved Before 2”, podsetili smo se zašto toliko volimo tinejdžerku Laru. Naravno, ona je u srednjoj školi, ali možemo uzeti njenu mladalačku estetiku i primeniti je i u svom stilu.

Comments