Ako si jedna od onih devojaka koja o svojim nokitima brine sa posebnom pažnjom, neguje ih i posvećuje im se onda svaka čast! Ako si u ovoj drugoj ekipi, koja im se kad-kad posveti, kojoj su vrlo često okrzani i to posebno u onim danima kada ima jak lak, onda je vreme da im se malo više posvetiš.

Možda bi jedna od tvojih novih odluka u ovoj godini mogla da bude da noktima posvetiš jednaku pažnju kao i kosi na primer ili kao makeup-u.

Međutim, ovde se ne radi samo o vremenu i pažnji koju ćeš odvojiti za negu i stilizovanje svojih noktiju, nego se radi i o načinu na koji ćeš ih stilizovati. Radi se o izlaženju iz zone komfora. Koliko devojaka znaš oko sebe da vrlo često ne odstupaju od jedne boje. Verne su onim neutralnim, mlečnim, bež i prilično svetlim mat bojama.

Priznajemo, ove boje se naravno najviše uklapaju uz sve, ne razmišljamo da li će odstupiti od nekih standarda. I devojke na toj strani obično ne žele da istupe i vrlo im je čudno kada nanesu crveni lak ili, još gore po njih, neku drugu boju. Smatraju da te boje i nisu baš elegatne, ali ubedićemo te u suprotno.

No, sada je vreme za promene definitivno. Pokušaj i videćeš da će ti promena u ovom smislu veoma prijati. Izdvajamo zaista specijalne boje, koje će apsolutno oplemeniti izgled tvojih noktiju i stvarno ćeš se osećati za nijasu posebnije. Znaš o čemu pričamo ako si žena – to su one sitnice koje nas do beskraja obraduju.

Svedeno plavo-siva boja 

Najlepše su uvek bile one boje za koje ne možeš na prvi pogled da kažeš o kojoj se boji tačno radi. To uvek znači da je ta boja posebna i pažljivo birana. Jedinstvene boje ističu se odmah i bivaju odmah primećene, jer ih manje viđamo od onih na koje smo toliko navikli godinama.

Sedefasta narandžasta 

Sedefaste boje definitivno nisu za bilo koga. Ako ih ne voliš, onda odmah pređi na sledeću boju. Međutim, ukoliko voliš, ovo će biti savršen način da napraviš neku izmenu u pogledu manikira i obožavaćeš ga!

Kristalno plava 

Kristalna jer se presijava i tako daje vašem manikiru poseban efekat. Slobodno možeš ovu boju da nosiš uz sasvim drugačije boje tvog outfit-a, jer kao što vidiš savršeno ide uz rozu. Ovo je jedna od onih boja koja ti može biti omiljena i tokom hladnih i tokom toplih dana.

Comments