Probudim se ujutru, daj da vidim šta ima na Instagramu. Blejim u toku dana čekajući prevoz, eee neko je objavio prvi Insta Story. Legnem da spavam, ju, ceo dan nisam proverila Instagram, možda mi je lajkovao onu fotku. I tako u krug. Instagram nas opseda! Mislim, svaka čast ako nisi “navučena” na ovu društvenu mrežu, ali čim si ovde, verovatno nam je ista “dijagnoza”. But, who cares!

Ako Instagram profil koristiš kao ličnu samopromociju, svoj umetnički kutak ili mesto na kome možeš da pokažeš ko si i šta si (u svakom smislu) verovatno ti je važno kakav utisak tvoj profil ostavlja. A ako želiš da budeš kul, evo šta zaista ne bi trebalo da objavljuješ i koristiš prilikom ovakvog “oglašavanja”:

Milion hashtag-ova!

Naravno, hashtag-ovi doprinose tvojoj vidljivosti na ovoj društvenoj mreži, ali nemoj da preteruješ. Nekoliko ključnih “tarabica” biće dovoljno, ali ne i preko deset njih! Ako je tvoja fotografija sama po sebi kul, nema potrebe da dodaješ toliko # a naročito ne i ispred i iza reči! I zaboravi na #follow4follow, #like4like i ostalo!

instagram Instagram No No: 5 stvari koje nijedna kul devojka neće objaviti na svom profilu
Comments