La Roche-Posay je predstavio novu rutinu nege nadražene i oslabljene kože u okviru koje se nalaze Lipikar Gel Lavant umirujući gel za svakodnevno umivanje lica i tela koji kožu istovremeno umiruje i štiti, kao i Lipikar Fluide, losion za umirenje i zaštitu kože lica i tela, uz svakodnevnu hidrataciju.

Lipikar Gel Lavant – umirujući gel za svakodnevno umivanje kože sa La Roche-Posay termalnom vodom. Sadrži niacinamid koji pomaže kod smirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite buter i glicerin koji koži pružaju osećaj prijatnosti i obnavljaju lipide, kao i La Roche-Posay termalnu vodu sa umirujućim, omekšavajućim i antioksidacionim svojstvima. Lipikar gel lavant, mekan, kremast, penušav gel delikatnog mirisa, nežno čisti i štiti osetljivu kožu cele porodice, ne iritira oči, ne sadrži paraben ni sapun i ima neutralnu PH vrednost. Pogodan je za vlasište beba i intimno područje.

Lipikar Fluide – umirujući i zaštitni hidratantni fluid koji se nanosi nakon tuširanja. Deluje kao svakodnevna hidratacija, a sadrži sveobuhvatnu formulu koja uključuje niacinamid koji pomaže kod umirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite buter i glicerin koji obnavljaju lipide i hidriraju kožu i vraćaju joj osećaj prijatnosti, kao i visoku koncentraciju La Roche-Posay termalne vode. Osvežavajuća, lagana, lako razmaziva tekstura Lipikar Fluida omogućava brzo oblačenje odeće nakon nanošenja. Prilagođen je za svakodnevnu negu kože cele porodice, za lice i telo.

la roche giveaway Instagram Giveaway: Osvoji La Roche Posay Lipikar Gel Lavant i Lipikar Fluide

Vreme je za novi Instagram Giveaway! U saradnji sa La Roche-Posay poklanjamo vam 5×1 paket, od kojih svaki paket sadrži La Roche-Posay Lipikar Gel Lavant za svakodnevno umivanje kože i La Roche-Posay Lipikar Fluide koji se nanosi nakon tuširanja. Sve što treba da uradite jeste da:

1. Zapratite Wannabe Magazine na Instagramu,

2. U komentaru ispod ove Giveaway fotografije na Instagramu tagujete troje prijatelja.

Instagram Giveaway traje do 25. oktobra, kada će dobitnici biti proglašeni na Instagramu, u 12h, putem sajta random.org.

*Napomena: Giveaway važi samo za Beograd, ali možete učestvovati i ukoliko niste iz Beograda, a imate nekoga ko bi umesto vas preuzeo nagradu!

 

Comments