Svi obožavamo mobilne telefone i ne bismo mogle da zamislimo dan bez ovih pametnih uređaja! Svesne ste toga koliko su nam oni olakšali svakodnevnu komunikaciju sa nama dragim ljudima, ali i koliko su korisni u trenucima dokolice. Zahvaljujući svim tim aplikacijama, dobile smo savršenu zabavu za uveče pred spavanje ili napolju dok čekamo drugaricu koja ponovo kasni. Ipak, osim funkcionalnosti, svakoj devojci je bitno da telefon bude lep jer, između ostalog, ne možemo poreći da ga smatramo svojim neizostavnim modnim detaljem!

Zato, ako želite da ovog proleća svoj omiljeni modni detalj učinite još lepšim i zanimljivijim, mi imamo predlog za vas! Reč je o neodoljivim My Case maskama za telefon koje su jako originalne, kreativne i sasvim drugačije i verujemo da će vas osvojiti na prvi pogled! Ko kaže da telefon ima samo praktičnu upotrebu? Uz My Case maske dobićete i više od toga – korisnu “stvarčicu” koja će pritom osvežiti svaku vašu kombinaciju.

my case12 Instagram GIVEAWAY: Osvoji My Case masku za svoj telefon

Ono što My Case maskice izdvaja od ostalih jeste upravo taj momenat originalnosti. Čak, ove maske su zapravo jako personalizovane. Dostupne za svaki model telefona, a koja će slika biti na njima – zavisi isključivo od vaših želja! U ponudi su već postojeće teme poput raznih “ženskih” i romantičnih, zatim apstraktnih, zanimljivih, a zašto na svojoj maski ne biste “ponele” i svoju omiljenu poznatu ličnost? Tako je, imate čak i tu mogućnost. Zar nije odlično kada same možete da birate na koji način ćete ukrasiti svoj mobilni telefon? Takođe, ukoliko želite da vašu masku za telefon krasi neka vama draga fotografija – i to je moguće, jer vam My Case omogućava da same kreirate svoju masku za telefon koja je baš po vašoj meri i ukusu.

my case2 Instagram GIVEAWAY: Osvoji My Case masku za svoj telefon

U saradnji sa My Case poklanjamo vam 3 x 1 masku po izboru! Sve što treba da uradite je da:

1. Zapratite My Case na Facebook-u i Instagramu, kao i Wannabe Magazine na Facebook-u i Instagramu.

2. U komentaru ispod fotografije na Instagramu tagujete tri osobe.

Konkurs traje do četvrtka, 21. aprila, a dobitnici će biti izvučeni putem sajta random.org, u 12h popodne.

*Napomena: Ovaj konkurs važi samo za Republiku Srbiju!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments