San svake devojke je da ima savršenu kožu. Osim toga, san svake devojke je i da pronađe preparat za negu koji će njenu kožu učiniti tako savršenom! Upravo zato, znamo šta vam je potrebno, a to je Crystal Derma DD krema koja će biti vaša nova najbolja “prijateljica” zadužena za vašu prelepu, zdravu i negovanu kožu.

Reč je o anti age kremi, bez parabena i mirisa, koja sadrži ektoin – prirodnu, novootkrivenu supstancu koja štiti ćelije kože od nepovoljnih uticaja spoljašnje sredine. Ektoin dugotrajno povećava hidrataciju i elastičnost kože, a osim toga, ova krema sadrži i zaštitni faktor SPF 20. Crystal Derma DD krema sprečava prve vidljive znake starenja kože kao što su suvoća, perutanje, hiper i hipo-pigmentacija.

Ova krema biće vaš savršeni izbor ukoliko imate bilo koji tip kože, ali i svetlu, osetljivu put sklonu nastajanju pegica i drugih pigmentacija pod uticajem sunca. Lagana i brzo upijajuća Daily Defense (DD) krema vas štiti bukvalno od svega i čini vašu kožu predivnom, zdravom i sjajnom!

giveaway1 Instagram Giveaway: Osvoji sjajnu Crystal Derma DD kremu

U saradnji sa Crystal Dermom poklanjamo vam 2×1 Crystal Derma DD kremu. Sve što treba da uradite je da:

1. Lajkujete Facebook stranicu Crystal Derma i Wannabe Magazine

2. Zapratite Wannabe Magazine na Instagramu.

3. Ispod fotografije na Instagramu tagujete dve drugarice.

Konkurs traje do srede, 18. maja, a dobitnici će biti izvučeni putem sajta random.org u 12h popodne. Proglašenje dobitnika je na Instagramu!

*Ovaj konkurs važi samo za Republiku Srbiju!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments