Ako voliš da se šminkaš, sigurno sate i dane porovodiš na internetu i Instagramu kako bi se informisala o najnovijim trendovima kada je ulepšavanje lica u pitanju. Nema sumjnje da je danas dovoljan jedan klik i informacije domah postaju dostupne, a sigurno znaš da najpoznatije svetske modne blogerke najviše pažnje trenutno posvećuju koji su to novi trendovi, kada je nanošenje ajlajnera u pitanju, renutno IN. Tečni ajlajner je, bez ikakve sumnje, šminka koja može da izgleda fantastično ako je dobro stavljen. Sa ukusom našminkane oči su jedan od najlepših ukrasa svake žene. Iako ne deluje kao da ti je posebna posebna veština da bi savršeno nanela ajlajner i iskombinovala ga sa senkama u određenoj boji, ipak šminkanje ne bi bila umetnost da za ovaj proces nisu potrebni vešti prsti i inspiracija. Mnogim devojkama se ruka trese i nesigurne su kada stavljaju ajlajner na oči, a neretko inspraciju kako da se našminkaju traže na Instagramu. Pa i ovoga puta baš ova društvena mreža inspirisala je i nas da potražimo najmodernije načine da ajlajnerom ukrasiš svoje oči.

Suptilna varijanta

U kombinaciji sa odećom pastelnih i nežnih boja treba istaći oči senkom zemljanih tonova, a u tom slučaju najbolje je korsiti ajlajner u zlatnoj boji koji se jedva nazire, a pažnju umseriti na usne birajući karmin koji je slične boje kao i senka.

Klasičan crni ajlajner

Odličan izbor za svaki look. Bez obzira da li želiš da izgledaš vamp, upadljivo ili se šminkaš za posao, jednostavno nanesi tanak sloj ajlajnera crne boje na očne kapke i senku neutralnih boja i posao je gotov. Za one devojke koje vole da svojim izgledom očaraju sve oko sebe, crveni karmin je neizbežan.

Comments