Stiče se utisak da nema društvenih mreža poput Instagrama trendovi u svetu lepote bi nekako izgubili na važnosti ili prošli neprimećeno. Nije tajna da danas blogerke i svi oni koji se bave modom i novitetima u šminkanji i načinu ukrašavanja noktiju svoje ideje i videe svakodnevno kače baš na ovo duštvenu mrežu. YouTube kao da je trenutno u senci, a Instagram je novi beauty svet.  Danas gotovo da nema devojke koja nema lepo izmanikirne nokte, a gel je postao moćan saveznik svih žena koje nemaju vremena svakodnevno da lakiraju nokte, pa na ovaj način mogu sebi da priušte savršen manikir koji traje i do mesec dana, i da zaborave na aceton i lak koji se tokom dana oguli.

Ukrašavanje noktiju, takozvani nail art poprima nove dimenzije, a svakako da je ukrašavanje noktiju postalo pravo umetničko delo. Cirkoni, nalepnice, figurice na noktima i svi oni detlji koji čine manikir savršenim danas su ukras na rukama miliona žena širom planete. Ipak, novitetima nikad kraja. Ukrasiti sam nokte danas više nije tako komplikovano, a stručnjaci otkrivaju tehnike pomoću kojih će svaka devojka u svega par poteza i sa minimum truda imati nokte o kojima mašta. Jedan od načina da nokti izgledaju perfektno i upadljivo, pogotovo ako su dugi i neobičnog oblika jeste ukrašavanje akrilom, odnosno pravjenje cvetova i raznoraznih oblika pomoću ovog materijala kao i gela. Pa ako tražiš inspiraciju da sama ukrasiš svoje nokte ili da ti u salonu kozmetičar pomogne u toj namri, današnji videi sa Instagrama biće upravo ono što ti treba.

Ruža

U salonu si, nemaš mnogo vremena za čekanje da na tvojim noktima neko crta cvetove? Nema problema. Uz pomoć gela ili akrila može da nastane savršen cvet nežne boje i to uz samo par poteza četkicom. U videu pogledaj i kako.

Ruža i cirkoni

Gel u ljubičastoj boji izgledaće još atraktivnije ako se na njemu nalaze cirkoni, perlice i ukras u vidu ruže ili nekog drugog cveta. Kao i u prethodnom videu, uz pomoć gela može da nastane savršen cvet u samo par poteza četkicom. Ovakav način ukrašavanja noktiju oboriće te s nogu.

Comments