Voliš ti Instagram, nije da ne voliš. Ali ne možeš da porekneš to da je ova društvena mreža postala malo… Pa… Hm… Ljudi objavljuju svašta, eto! Svašta u smislu i što treba videti i što ne treba videti, a sve to doprinosi prilično kritičnom imidžu. Doduše, možda i sama objavljuješ nešto što ne bi trebalo, za šta zaista nikoga nije briga, ali zato danas dobro razmisli o tome šta to nije za tvoj profil, za tvoje dobro. Dakle, na Instagramu više ne želimo da vidimo ovo:

*Upozorenje: Hejtovanje jeste zastupljeno u određenoj meri!*

Ne želimo da vidimo fotografije koje pokazuju koliko minuta ili kilometra si istrčala, koliko si smršala i da li si nabacila trbušnjake. Vežbanje jeste zdravo, ali nas ne zanima da li vežbaš i koliko ili ne!

Ne želimo da vidimo fotografije koje se (i dalje) tiču novogodišnjih odluka. Jer, posle svega nekoliko dana, tvoj zdrav život će ti biti nezanimljiv i kako onda da objasniš drugaricama da si eto samo tek tako odustala od svoje “nove, sjajne dijete koju obožavaš!”

Ne želimo da gledamo video snimke ili fotografije sa koncerta koji ne pokazuju ništa jer je sve mračno, zadimljeno, a zvuk je užasan. OK, jasno je, želiš da se pohvališ, ali koga briga?! I da li si zaista uživala u koncertu ili si bila fokusirana na fotkanje zbog društvenih mreža?

instagram 1 Instagram postovi koje ne želimo da vidimo u 2017.
Comments