Znamo, znamo, sve znamo! Već je avgust, bliži se kraj leta, vreme leti, a pojedinačni dani su pak ponekad tako usporeni, letargični… Sve sluti na summertime sadness, naročito kako se približavamo septembru, ali ako fokus sa svojih osećanja načas pomeriš na ove kul avgustovske trendove, sve će ti odmah postati lakše, lepše i podnošljivije!

Kupaći kostimi inspirisani donjim vešom

Instagram nas već danima i danima “bombarduje” objavama naših prijatelja sa mora (a naše more nikako da dođe!), a ako zanemarimo činjenicu da fotografije uglavnom prikazuju prelepe predele u pozadini, nama ženama je realno najvažnije da vidimo kakav kupaći kostim osoba sa slike nosi. Pa zaista, potrebna nam je inspiracija! Uglavnom, ako je sudeći po objavama poznatih trendsetera, kupaći kostimi koji će biti hit tokom ovog meseca su oni koji liče na donji veš, što bi značilo dosta svetlih boja, prozirnih materijala i čipke. Da, efekat treba da bude takav da se zamisliš da li je to neko zaboravio da ponese kupaći ili ipak ne!?

Raznobojne narukvice

Nakit je uvek kul, baš kao i narukvice, baš kao i one raznobojne, od različitih perlica! Izgledaju pomalo dečije, ali istovremeno i letnje, tako da je sasvim u redu da svoje autfite osvežiš nekim ovakvim zanimljivim detaljem. Makar dok ne počne septembar i svi isključimo svoj summer mood. Osim toga, ovakav aksesoar izgleda odlično uz kupaći kostim i ostali “plažni program”, ali naravno i instagramično!

Zaista korisni pokloni za venčanja

U poslednje vreme, mnogo je istraživanja koja se bave ispitivanjem milenijalaca, njihovih navika, želja, očekivanja, ponašanja. Odatle smo i dobili ovaj avgustovski hit – venčanje koje da, slavi ljubav, ali koje je znatno opuštenije, neformalnije (dakle, zaboravi na glamurozne venčanice, frizure, dekoracije) i iz kog, prirodno, potiče i znatno neformalniji stav o poklonima. Nema više kupovine kućnih aparata i drugih stvari koje mladencima na kraju dana možda neće ni trebati – samo keš! Em korisno, em praktično, em nema previše mozganja, niti ukrasnih papira za pakovanje poklona!

Nanogice

Možda je zbog leta i plaža, a možda i zbog nekadašnjih trendova dvehiljaditih, ali nanogice su trenutno ozbiljan trend. Dok ovih dana na plaži možeš da nosiš one od školjkica, kasnije takav model možeš zameniti elegantnim, diskretnim nanogicama koje neće biti uočljive na prvi pogled, ali će ipak biti zanimljiv detalj. Uz sandale, patike ili salonke, jednostavno se slažu uz sve!

Comments