Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Dobro došli u januar! U novu godinu, u novu deceniju, u nove priče o trendovima širom ovog našeg online neba! Bez obzira na to da li veruješ u simboliku ovog novog početka ili ne, ne možeš poreći da u celoj toj prazničnoj priči ipak postoji neka magija. Ali, ako si i dalje skeptična i potrebno ti je još ubeđivanja u to da je januar (čitaj: novi početak) zaista kul, u nastavku ti donosimo nekoliko najzanimljivijih trendova, priča i dešavanja koji će tokom narednih dana biti u fokusu.

Povratak pop kraljica

Januar je mesec kada ćemo se možda, samo na trenutak, zapitati da li je zaista 2020. ili smo možda ipak zalutali u 2010! Jer, pop zvezde koje su obeležile početak decenije koja je za nama, i Selena Gomez i Kesha, najavile su i zvanični, pravi comeback novim albumima koje su njihovi fanovi sa nestrpljenjem očekivali. Zanimljivo je da su obe pevačice premijeru zakazale za 10. januar, a dok je Selena svoje “čedo” nazvala Rare, Kesha se odlučila za naziv High Road. Nećemo nagađati šta možemo da očekujemo – jednostavno jedva čekamo da poslušamo!

View this post on Instagram

✨💖RARE💖✨

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Duksevi

Ako smo nešto naučili o trendovima u prethodnoj deceniji, onda je to jedna stvar – Kim je ta koja ih postavlja! Nakon što je objavila fotografiju na kojoj je sa svojom porodicom, identično obučenom u udobnu sportsku odeću, shvatili smo da su duksevi i trenerke manje-više obeležile 2019. godinu. Ili možda ipak deceniju? Bilo kako bilo, to koliko nam je sportska odeća važna dokazuje i: a) činjenica da je high-fashion duks prvo što ćeš videti na izložbi Power Mode: The Force of Fashion, b) postojanje izložbe posvećene isključivo duksevima i njihovoj ulozi kroz istoriju mode i c) činjenica da je najprodavaniji komad na Amazonu upravo – duks! Zašto duks u januaru? Zato što je vreme praznika, odmora i zimovanja i svima nam je zaista dosadila fensi odeća! Ovako, kod kuće, u opuštenoj atmosferi, bez griže savesti se možemo ušuškati u omiljeni (idealno oversized!) duks i uživati u prazničnim filmovima uz činiju ruske salate!

View this post on Instagram

The West Family Christmas Card 2019

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lepe vesti

Ne znamo da li je do Nove godine i njene simbolike ili nam je jednostavno dosta ružnih i tužnih priča koje zaista želimo da ostavimo iza sebe, ali – pozitivnost je ponovo u modi i mi joj se iskreno radujemo! Vođeni ovim trendom, mnogi otvaraju sajtove i naloge na društvenim mrežama koji prenose samo lepe, pozitivne i ohrabrujuće priče koje sve nas zaista uveravaju u to da dobro postoji i da treba da verujemo u njega. Ako januar nije idealan trenutak za čišćenje mentalnog otpada, onda ne znamo koji je!

Editors choice