Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

OK, maj je došao dok sam trepnula i sve je to super (hej, bliži nam se leto!) ali šta se tačno dešava sa vremenom? S obzirom na to da je ovaj tekst svojevrsno predviđanje majskih trendova, ako mene pitaš, ja bih na prvo mesto stavila – lepo vreme. Ali, šta sad, nije do nas, do klime je. Zato, hajde da se fokusiramo na ono što zaista možemo da ispratimo i što ćemo tokom ovog novembra, pardon, maja, viđati svuda na društvenim mrežama. Jer, znaš već, ako nije na Instagramu – nije trend!

Naočare za sunce u neočekivanim nijansama

Prošlog meseca smo voleli naočare za sunce koje se slažu uz sve, koje su univerzalne i nekako klasične, ali u duhu predstojećeg leta želimo nešto malo smelije i zanimljivije. Zato, u maju će biti kul naočare za sunce koje su u nekim neobičnim bojama poput plave, roze ili pink, crvene, žute… Na koju god boju naiđeš – to će biti to! Džidži Hadid je na Coachella festivalu već prošetala nekoliko zanimljivih modela, pa eto inspiracije.

View this post on Instagram

🔙 golden hour w @spaceykacey by kenny💕🏜

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Dugine boje – svuda!

Možda jeste kliše, ali lepše vreme zahteva vedrije boje. Inspirisane jednorozima, dugama i sličnim šarenim lepotama, raznobojne nijanse pronašle su svoj put do modnih trendova i garderobera devojaka širom sveta. Zato, ukoliko želiš da ove sezone osvežiš svoj stajling, nabavi recimo suknju u duginim bojama i gledaj kako ti svaki dan, čak i onaj kišni, postaje veseliji i razigraniji. To nam je svima potrebno, zar ne?

Editors choice