OK, maj je došao dok sam trepnula i sve je to super (hej, bliži nam se leto!) ali šta se tačno dešava sa vremenom? S obzirom na to da je ovaj tekst svojevrsno predviđanje majskih trendova, ako mene pitaš, ja bih na prvo mesto stavila – lepo vreme. Ali, šta sad, nije do nas, do klime je. Zato, hajde da se fokusiramo na ono što zaista možemo da ispratimo i što ćemo tokom ovog novembra, pardon, maja, viđati svuda na društvenim mrežama. Jer, znaš već, ako nije na Instagramu – nije trend!

Naočare za sunce u neočekivanim nijansama

Prošlog meseca smo voleli naočare za sunce koje se slažu uz sve, koje su univerzalne i nekako klasične, ali u duhu predstojećeg leta želimo nešto malo smelije i zanimljivije. Zato, u maju će biti kul naočare za sunce koje su u nekim neobičnim bojama poput plave, roze ili pink, crvene, žute… Na koju god boju naiđeš – to će biti to! Džidži Hadid je na Coachella festivalu već prošetala nekoliko zanimljivih modela, pa eto inspiracije.

Dugine boje – svuda!

Možda jeste kliše, ali lepše vreme zahteva vedrije boje. Inspirisane jednorozima, dugama i sličnim šarenim lepotama, raznobojne nijanse pronašle su svoj put do modnih trendova i garderobera devojaka širom sveta. Zato, ukoliko želiš da ove sezone osvežiš svoj stajling, nabavi recimo suknju u duginim bojama i gledaj kako ti svaki dan, čak i onaj kišni, postaje veseliji i razigraniji. To nam je svima potrebno, zar ne?

Comments