Već nekoliko meseci unazad se bavimo predviđanjem (Instagram) trendova koji će dominirati u tekućem mesecu, a po slobodnoj proceni, čini nam se da su ovi novembarski najzanimljiviji do sada! Evo šta će biti kul tokom narednih dana:

Teksas haljine

Volimo teksas, volimo haljine, naravno da ćemo voleti i njihov spoj – teksas haljine! Sudeći prema street style kombinacijama i Instagram objavama poznatih trendseterki, ovaj komad je must have u sezoni koja je u toku, a dodatne poene teksas haljine dobijaju i zbog svoje univerzalnosti – one ne pitaju koje je godišnje doba i uz koje komade će se nositi! Ako ove sezone uloviš dobar, kvalitetan komad, dobijaš haljinu koju možeš nositi i zimi (uz razne vrste pletiva i čizama iznad kolena) i leti (sa ili bez majice, uz sandale i šešire). Savršeno!

Skandinavski vajb u enterijeru

Kao što postoje modni i beauty, tako postoje i trendovi u uređenju enterijera. Ako je sudeći prema Pinterestu, na samom vrhu omiljenih i traženih je skandinavski stil uređenja koji uključuje mnogo nežnih tonova, poput bele i bež, zelenila i drvenih detalja. Onako rustično, ušuškano, prijatno i toplo. Uostalom, seti se hygge koncepta i biće ti jasno na koji način treba da urediš svoj enterijer ove sezone. P.S. Budi spremna na to da ćeš početi da izbegavaš druženja posle posla samo da bi uživala u svom #cozy domu!

Comments