Sada kada smo i zvanično ušetali u jesen, povratka nema! Leto je zvanično završeno i iako se svi potajno nadamo miholjskom letu u oktobru, vreme je da prihvatimo činjenicu da je pravi trenutak za neke nove početke, nove navike, nove trendove. Upravo zato je oktobar, i jesen generalno, jako kul – to mu dođe nešto poput uvertire u novu godinu i donošenje odluka za koje se svake godine (iskreno?) nadamo da ćemo ih ovog puta ispuniti jer stvarno više nema smisla odlagati neodložne stvari. Uglavnom, tu smo gde smo, a bez obzira na to da li jesen kao takvu volimo ili ne, iako je realno ne možemo ne voleti budući da je vreme tako prijatno, a priroda tako lepa, postoje stvari koje nam ovog meseca mogu (dodatno) ulepšati svakodnevicu i uveriti nas u to da čak i kraj leta može da bude zanimljiv i kul (da, letnja deco, moguće je)! Pred tobom je nekoliko Instagram trendova koji će biti dominantni u narednom periodu – kom ćeš se ti prikloniti?

Horoskop za kućne ljubimce

Mnogo je razloga zbog kojih volimo da čitamo horoskop (na primer, svi bismo voleli da znamo šta nas čeka u onim trenucima kada se nalazimo na raskršću i jednostavno više ne možemo da overtinkujemo overtinkovanje), a baš na tu kartu je i igrao Wild One, kompanija koja se bavi povezivanjem ljudi i kućnih ljubimaca zahvaljujući najrazličitijim aksesoarima koji olakšavaju i ulepšavaju život kako životinja, tako i njihovih vlasnika, kada je osmislio – horoskop za kućne ljubimce! Ovakav, novi vid astrologije pomaže nam da se dodatno povežemo sa svojim kućnim ljubimcima budući da ćemo najzad znati zbog čega su neraspoloženi ili šta im trenutno nedostaje. Znam, zvuči totalno blesavo, ali istovremeno i preslatko jer, realno, svi smo slabi na svoje krznate prijatelje!

Jennifer Lopez

Poznata pevačica i glumica je u prethodnom periodu više puta “zapalila” Instagram i iskreno ne znam da li je burnija reakcija nastala nakon njenog najnovijeg filma “Hustlers” u kom glumi striptizetu ili onog trenutka kada je pistom prošetala onu čuvenu Versace haljinu zahvaljujući kojoj je razvijen servis Google Images. Bilo kako bilo, čini se da J.Lo živi “svojih pet minuta”, a dodatni hajp će sigurno nastati onog trenutka kada nam bude otkrila kada će se tačno udati za Alexa Rodrigueza za šta se pretpostavlja da će biti – uskoro! Znamo da će biti grandiozno, jer ipak govorimo o Jennifer Lopez, a ostale detalje jedva čekamo.

Comments