Septembar je generalno kul mesec, naročito ako spadaš u one neodlučne, pa ne znaš da li više voliš leto ili jesen, a možda i proleće. Jer – septembar može da bude sve to! U suštini, vreme je lepo i sunčano, a blago i ako imamo sreće sa baš malo kiše (OK, sada zvučim kao neka starija gospođa koja se uvek žali na vremenske prilike), a to ti omogućava da radiš šta god poželiš, da se oblačiš kako god poželiš (sve odevne kombinacije prolaze, definitivno) i uz sve to je priroda tako lepa i nekako romantična sa svim tim bojama i mirisima… Uglavnom. Septembar je kul. Tačka. A kao i svakog meseca, i tokom septembra se izdvajaju trendovi koji su dominantniji u odnosu na ostale, a dolaze iz najrazličitijih oblasti počevši od mode pa sve do ishrane. U nastavku saznaj šta će to biti kul u septembru i – budi slobodna da se pridružiš masi!

Kaubojke

Jao, kad se setim koliko sam ih nekada želela, a nekako nikada nisam imala priliku da ih nabavim, ne znam zašto. Ali, eto meni nove šanse jer – kaubojke su ponovo u modi! Sve kul devojke, influenserke i blogerke koje volimo i pratimo na Instagramu su se priklonile ovom trendu, a ako je sudeći prema njihovim objavama, kaubojke je najbolje nositi u kombinaciji sa cvetnim haljinama i teksas ili kožnim jaknama. Odaberi neki zanimljiv model čizama i ukombinuj ih sa takođe zanimljivim aksesoarima i poigraj se sa svojim uobičajenim stilom ove jeseni.

Rolnice sa cimetom

Šta više asocira na jesen od rolnica sa cimetom? OK, možda i bundeva jer znaš, Noć veštica… No, da se vratim na rolnice sa cimetom. Septembar je sam početak njihove sezone i zaista, jedva čekam svežije večeri kada ću uživati u njihovom slasnom ukusu uz omiljeni čaj ili kafu. Lepota! Ah da, u odnosu na sve ovo, budi spremna na to da ćeš ih ovih dana viđati svuda na Instagramu! Osim što su ukusne, umeju da budu i prilično instagramične tako da…

Comments