Da li si čula za Blink Beauty? Na ovom Instagram profilu možeš pronaći najbrže beauty tutorijale, a na dnevnom nivou otkrićeš toliko dobrih tips&tricks! Zvuči interesantno, zar ne? I jeste – zato ti u nastavku otkrivamo neke od devojaka koje stoje iza ovog sjajnog kutka internet neba, a kojima možeš da se okreneš uvek kada ti je potrebna beauty inspiracija.

ANASTASIA LOVERA

Kada ne deli savete o nezi kože do kojih je sama došla (mislim, pogledaj samo njen ten!), Anastasia voli da skreće pažnju na važne teme (menstruaciju, na primer) i čini ih “normalnim”. Ne samo da ćeš mnogo naučiti od nje, već ćeš moći da uživaš i u njenim preslatkim crtežima!

CAMILLE JOHNSON

Njena specijalnost su bold makeup look-ovi kao i kreiranje YouTube tutorijala o tome kako da ih i sama postigneš. Uz to, budi spremna na to da će te motivisati čak i da promeniš boju kose!

COURTNEY SEAMON

S obzirom na to da je Courtney zapravo modna i lifestyle blogerka, jasno ti je da kod nje ne dobijaš samo lekcije iz lepote! Svakako, beauty estetika koju ona neguje je izuzetno inspirativna, zato odmah klikni “follow”!

COURTNEY DANIELLE

Ona je kraljica raskošnih lokni punih volumena i života! Ah da, vredna je tvoje pažnje i zbog svoje skin-care rutine koju nesebično deli sa svim svojim pratiocima.

ELLERY LEE

Ellery redovno na svom profilu prikazuje nove frizure ili novi način da se našminkaš, sa akcentom na eye makeup. Dakle, ona je nepresušan izvor inspiracije koji je šteta ne iskoristiti!

EMMA LOUGHRAN

Ta kosa. Te pegice. Emma je 100% ona i to je tako osvežavajuće, motivišuće i inspirativno! Možda bismo uz nju zaista mogle da poradimo na svom samopouzdanju?

GRACIE GORDON

Deo lepote je svakako i ishrana, zar ne? Realno, znamo da ono što jedemo utiče na to kakva nam je figura, ali i kosa, koža i tako dalje i tako dalje. Pa ipak, lekcije iz zdrave ishrane ti nikako neće biti dosadne uz Gracie koja se zaista trudi da se hranimo zdravije (ali i dalje ukusno) i da, na kraju krajeva, volimo sebe.

Comments