Dobro je poznata činjenica da mi žene uvek možemo da nađemo razloga da pričamo o kosi. Bilo da tražimo razlog i inspiraciju da se ošišamo, ili su nam u glavi ideje kako da svoju kosu učinimo dužom i bujnijom, ili se premišljamo oko toga da li bi trebalo da se farbamo ili ne – uvek se pred nama nađe drugarica koja će nas posavetovati. Ipak, i drugarice često ni same ne znaju šta žele sa svojom kosom, a nekada i imaju kosu potpuno drugačije teksture i boje od naše, te nam je potrebno da svoju inspiraciju za promenu na kosi pronađemo negde drugde. Tu na scenu stupa dobro poznati Instagram, a kako ne biste sate i sate izgubili tražeći savršenu frizuru ili boju kose – mi smo za vas izdvojili šest profila na kojima ćete naći najatraktivnije frizure za ovu sezonu!

Jen Atkin Hair

Jen Atkin je poznata holivudska frizerka, a njeni klijenti su neke od najpoznatijih ličnosti današnjice. Ona je osoba koja redovno stilizuje kosu manekenkama Kendall Jenner i Hailey Bieber, a među drugim poznatim ličnostima koje joj poveravaju svoju kosu našle su se i manekenke Rosie Huntington-Whiteley i Bella Hadid. Jen neguje prirodni look kose, ali onaj koji uvek izgleda zdravo i okupano suncem.

Chris Appleton

Chris Appleton je možda najpoznatiji po svojim saradnjama sa čuvenom muzičarkom J.Lo, a moramo reći da je to za nas i više nego dovoljno – jer njena kosa u svakom trenutku izgleda apsolutno magično, bujno i atraktivno. Pored J.Lo, on je sarađivao i sa javnom ličnošću Kim Kardashian, kao i muzičarkom Duom Lipom, a ako želite dugu i bujnu kosu, on je pravi inspo frizer za vas.

Ursula Stephen

Ursula Stephen je frizerka koja u svojoj armiji celebrity fanova ima čuvenu muzičarku Rihannu, sa kojom je nedavno radila na njenoj frizuri za naslovnicu Vogue magazina. Ursula uživa u kreiranju raznovrsnih lookova, a među njenim klijentima nalazi se i poznata mlada glumica Zendaya, koja pleni svojom lepotom.

Comments