Hot topics

Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Kendall Jenner: Modni fenomen i devojka koja je pokrenula social media revoluciju

Mladi ljudi – izvor nove energije

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

1/3

Nije nikakva tajna da poznate ličnosti ne bi bile kao izvajane da nije onih majstora šminke, koji ih naprave perfektnim.

Iako se u poslednje vreme propagira prirodan look, moramo priznati da je make-up neizbežan, a rezultati, pa u najmanju ruku – neverovatni.

To možemo videti i na primeru Majli Sajrus, Kim Kardašijan, Nikol Kidman i mnogih drugih holivudskih cica koje se ne dvoume kad je šminka u pitanju.

Biti profesionalni šminker nije nimalo lako. Prema svom modelu postavljaju se kao slikar prema platnu, samo što je njihovo platno živo, mrda se, zahteva razna čuda, a neretko je i nezadovoljno. Upravo je to razlog zbog kog pravi profesionalac ne može biti svako, a tek ne može svakome pripasti čast da šminka poznata lica.

Ukoliko ne možete da doprete do tih šminkera-čudotvoraca, bar možete da pronađete inspiraciju u njihovom radu i da ih zapratite na Instagramu.

Ova Instagram škola ne samo da će vam otkriti najpopularnija imena u svetu šminkeraja, već će vam i pokazati i njihove najbolje radove.

Upoznajte za početak devojku koja radi šminku Kim Kardašijan, Nikol Riči, Niki Minaž i mnogim drugim, isključivo poznatim ličnostima.

Njen username na Instagramu je: @jOYCEBONELLi.

Šta čekate? Zapratite je odmah!

147 Instagram škola: Make up umetnici koje treba zapratiti

Žena koja je zaslužna za predivan make-up prelepe Bijonse na Instagramu je upisana kao @MallyBeauty. Ova devojka obožava glamurozne stvari i trudi se da njen rad bude baš takav.

238 Instagram škola: Make up umetnici koje treba zapratiti

Sledeća šminkerka sa razlogom nosi epitet “najbolja”, jer je njena glavna mušterija Fergi, koja je poznata po upečatljivom izgledu i autentičnoj, da ne kažemo napadanoj, šminki.

Editors choice