Stilske inspiracije možemo pronaću svuda oko sebe. Na naš stil može uticati neka osoba iz okruženja, kao što je naša sestra, dobra prijateljica ili poznanica iz kancelarije, a može uticati i neka, nama sasvim nepoznata osoba, kao što je poznata ličnost ili modna blogerka sa Instagrama. Ovog puta, mi inspiraciju za naše autfite pronalazimo u Diti Sherlock, modnoj blogerki iz Australije koja je poznata po svom ženstvenom, minimalističkom i ponekad retro stilu u neutralnim i umirujućim bojama. Dita poseduje veoma istančan ukus i estetiku, što se može videti po njenom profilu, a najnovije trendove ćete verovatno među prvima videti kod nje, pa tek onda na ostatku Instagrama. Ona uživa u odevanju, a kako je svojevremeno bila trudna i sada ima ćerkicu, možete na njenom profilu pronaći i savršene inspiracije za stajlinge za buduće mame, ili matching stajlinge za mamu i ćerku. Mi vam predstavljamo nekoliko naših omiljenih Ditinih stajlinga, a vi samo uživajte i odlučite se za svoj favorit!

Mama i ćerka matching look

Ukoliko želite da se osećate kao princeza, kao i da se vaša ćerka isto tako oseća – imamo savršen predlog za vas. Možete biti prave Ana i Elsa u ovim nežnim kombinacijama nude rolki i suknji od tila. Ovo je idealan spoj opuštenosti i elegantnosti, gde rolka daje potpuno drugačiju atmosferu inače svečanoj suknji, koja nas podseća na baletske kostime. Dodajte na sve to jednostavnu ali efektnu ogrlicu, kao i dobru torbu – i spremne ste! Prave mama i ćerka iz bajke, spremne za bilo koju svečanu priliku, a možda jednostavno i za čajanku u stanu.

Crop top i široke duboke pantalone

Ovo je trendy urbani look koji ćemo sigurno viđati na ulicama modnih prestonica ovog proleća, koje već željno iščekujemo. Kratki top je savršen fit uz pantalone dubokog struka, a još je interesantnije ukoliko uski top koji vam naglašava obline uklopite uz šire pantalone, radi kontrasta. Takođe, Dita zna da su svetli i neutralni tonovi uvek dobra opcija, a u poslednje vreme su čak i u trendu. Ovo je savršen stajling za opušteni izlazak na piće sa drugaricama, ali u kojem ipak želimo da pokažemo da smo se malo sredile i da smo sexy.

Comments